Cronica etapei 8 liga a IV a Galati

6

UNIREA H.CONACHI –IMPERFECT BRANISTEA 3-2 Gazdele si au dorit mai mult victoria,si au obtinut-o.Oaspetii au incercat sa castige primul punct in aceasta editie,dar nu au reusit,poate data viitoare.

FULGERUL SMULTI – VOINTA SIVITA 7-1 Un scor care arata diferenta clara intre cele doua echipe.Gazdele au desfiintat apararea oaspete,si au facut golaveraj ,pentru a ajunge pe,podium.

FORESTA SENDRENI –FRONTIERA GALATI 3-0 Liderul la zi ,castiga cu scor de neprezentare,si continua marsul triunfal spre o campioana a turului meritorie.Oaspetii mai mult cu gandul ,cum isi vor organiza serviciile de sarbatori.

GLORIA IVESTI –METALUL TOFLEA 8-1 Oaspetii asa cum ne-a obisnuit in acest sezon pierde la scor,si ingroasa golaverajul la minus.Gloria a prins o zi de gratie,si a incercat sa –si aduca aminte de sezonul trecut cand zdrobea orice echipa pe teren propriu.

MUNCITORUL GHIDIGENI –BUJORII.TG.BUJOR 6-0 Revelatia ultimelor etape,face scor cu bujorii.ghidigenii arata forma buna din ultimele etape si arata celor din bujor cine se lupta acolo sus.Oaspetii raman cu amintirile din liga III,si nu isi revin,din criza care a lovit lumea,fotbalului.

CS.SPORTING TECUCI – AVANTUL VANATORI 1-5 Asa cum am prevazut avantul a trecut ca un intercity prin halta tecuci.Avantul a aratat ca merita locul in clasament si prin joc si prin organizarea echipei.tecucenii ,in cautarea unui sponsor de calitate si cautarea unor jucatori care sa lupte impotriva echipelor mai bine sudate.Dupa ultimele etape Tecuciul mai coboara o treapta si se duce pe 5,in timp ce oaspetii sant in cautarea forestei,care le a furat 3 puncte prin contestatie.

Clasament liga IV

1. FORESTA ŞENDRENI 21

2. AVÂNTUL VÎNĂTORI 19

3. FULGERUL SMULŢI 16

4. MUNCITORUL GHIDIGENI 16

5. CS.SPORTING TECUCI 13

6. UNIREA HANU CONACHI 13

7. VOINŢA ŞIVIŢA 10

8. GLORIA IVEŞTI 10

9. BUJORII TG. BUJOR 8

10. FRONTIERA GALAŢI 7

11. METALUL TOFLEA 4

12. IMPERFECT BRANIŞTEA 0
 
sursa : http://suportertecucean.blogspot.com/
 
SITE-UL SUPORTERILOR TECUCENI DE PRETUTINDENI

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal