CRONICA ETAPEI a 9 DIN LIGA IV

10

CRONICA ETAPEI a 9 DIN LIGA IV GALATI !

1. BUJORII TG. BUJOR – UNIREA H. CONACHI 1-1 O remiza care nu avantajeaza nici o echipa.Bujorii au presat mai mult,dar nu au reusit sa pastreze golul inscris din prima repriza.Oaspetii au plecat cu un punct si raman la mijlocul clasamentului.

2. AVANTUL VANATORI – MUNCITORUL GHIDIGENI 3-1 Meciul care a schimbat liderul.Avantul a dorit mai mult si a reusit in fata echipei,care arata mai bine ca oricand in ultimul timp si avand cresterea ce-a mai vizibila in clasament,dupa egalul de la tecuci si doua victorii acasa.Un scor care arata totusi diferenta clara in acest moment intre cele doua.

3. METALUL TOFLEA – CSS.SPORTING TECUCI 0-3 O deplasare inutila a tecucenilor la ghidigeni (Metalul joaca pe terenul din ghidigeni meciurile de acasa).Toflenii au uitat ca sambata aveau meci si s-au ales cu un scor mai mic fata de ultimele rezultate inregistrate.Tecucenii nemultumiti,pentru ca isi doreau un scor mai mare,dupa infrangerea din etapa precedenta.

4. FRONTIERA GALATI – GLORIA IVESTI 2-3 Meciul unde ivestiul incepe sa isi aduca aminte de succesele din campionatul trecut.O victorie la limita,dar gloria este departe de ce se astepta la inceputul sezonului,clasarea pe podium.

5. VOINTA SIVITA – FORESTA SENDRENI 4-1 Vointa pune umarul la detronarea forestei si ajuta indirect prin victorie si pe vanatori.Oaspetii la a doua infrangere nu inteleg nici acum de ce au pierdut la acest scor rusinos.Acum ei privesc in sus,la vanatori si promit razbunare celor din sivita.

6. IMPERFECT BRANISTEA – FULGERUL SMULTI 1-8 Imperfect traieste un adevarat cosmar,nici un punct in noua etape.Oaspetii nu resimt plecarea antrenorului bastina(secund la dunarea galati) si fac scor la ultima clasata.

CLASAMENT

1. AVÂNTUL VÎNĂTORI 22

2. FORESTA ŞENDRENI 21

3. FULGERUL SMULŢI 19

4. MUNCITORUL GHIDIGENI 16

5. CSS.SPORTING TECUCI 16

6. UNIREA HANU CONACHI 14

7. VOINŢA ŞIVIŢA 13

8. GLORIA IVEŞTI 13

9. BUJORII TG. BUJOR 9

10. FRONTIERA GALAŢI 7

11. METALUL TOFLEA 4

12. IMPERFECT BRANIŞTEA 0

sursa : http://suportertecucean.blogspot.com/
 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal