Debut la Fcm Dunarea pentru Viorel Tanase

7

 Unul dintre simbolurile Fc Otelul Galati , Viorel Tanase  debuteaza astazi ca antrenor la Fcm Dunarea Galati  in liga a 2 a , contra celor de la Sportul Studentesc . Noua conducere tehnica a echipei de liga a 2 a , Fcm Dunarea Galati mai cuprinde un alt fost jucator de la Otelul , Daniel Eugen Bastina , care a activat ca jucator si la Fcm Dunarea . Daniel Bastina a preferat functia de antrenor secund la Fcm Dunarea in locul celei de principal la echipa de liga a 4a , Fulgerul Smulti .
Meciul de astazi de pe ternul Sportului Studentesc conteaza pentru etapa a 11 a aligii a 2 a . In clasamentul ligii a 2 a seria 1 , Fcm Dunarea Galati ocupa locul  10 cu 13 puncte, golaverajul dunarenilor fiind doar 6 goluri marcate  si 14 primite !  ,  in timp ce adversarii de astazi sportul Studentesc ocupa locul 5 cu 16 puncte golaverajul ” studentilor ” fiind 17 goluri marcate si 11 primite . Meciul dintre Sportul Studentesc si Fcm Dunarea va fi arbitrat la centru de : Daniel Decă – Brăila asistat la cele 2 linii de – Bela Szoke – Constanţa şi Valentin Cristea – Călăraşi .
  Pe langa noua conducere tehnica in lotul Fcm Dunarea Galati mai sunt si 3 jucatori care sezonul trecut au ajuns cu Fc Otelul 2 la barajul pentru promovarea in liga a 2 a : Valentin Iovita cedat definitiv de Fc Otelul la Fcm Dunarea  , Sebastian Agachi si Geroge Carjan imprumutati de Fc Otelul la Fcm Dunarea . Speram ca odata cu instalarea pe banca tehnica a Fcm Dunarea Galati a lui Viorel Tanase si a lui Daniel Eugen Bastina relatiile dintre cele 2 cluburi de fotbal fanion ale Galatiului sa fie din ce in ce mai bune !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal