Dubu duel fotbalistic Galati -Bacau in liga a 3 a !

8

Vineri 31 Octombrie odata cu disputarea etapei a 12 a a ligii a 3 a , seria 1 va avea loc si un dublu duel fotbalistic Galati-Bacau .
  La Galati va avea loc meciul dintre Politehnica Galati si Aerostar Bacau in timp ce la Bacau se va juca Pambac Bacau – Fc Otelul 2 Galati .
  Meciul de la Galati dintre Politehnica si Aerostrar Bacau se va disputa pe stadionul Siderugistul ( sintetic ) de la ora 15.00 . Brigada de arbitri repartizate pentru acest meci este una din Constanta avnd-ul la centru pe Dragos Teodor asistat la cele 2 tuse de Bela Szoke si Genin Menlivuap . In clasamentul seriei 1 a ligii a 3 a Politehnica se afla pe locul 9 cu 14 puncte , golaveraj 18 goluri marcate 18 goluri marcate . Pe propriul teren Politehnica a marcat 14 goluri si a primit numai 2 goluri . Politehnica este neinvinsa pe teren propriu ! Aerostar Bacau , adversarul de Vineri al ” studentilor ” , se afla pe locul 11 cu 13 puncte , golaveraj 18 goluri marcate 19 primite . Pe teren strain Aerostar Bacau , a castigat 9 puncte  ! marcand 10 goluri si primind 8 . La casele de pariuri Politehnica este favorita cota de victorie a ” studentilor ” fiind 1,50 , meciul egal fiind cotat cu 3,45 iar o victorie a Bacauanilor este cotata la 5,00
  La Bacau , se vor intalni Pambac Bacau si Otelul 2 , meciul se va disputa pe stadionul Lucretiu Avram  din localitate . Brigada de arbitri desemnata sa conduca aceasta partida este formata din Vlad Ciobanu din Suceava la cele 2 linii vor oficia :    Emil Andrei Mateescu – Ploiesti si Emil Pascu – Magureni jud . Prahova . In clasament Otelul 2 ocupa locul 8 cu 16 puncte cu 11 goluri marcate si 13 primite . In meciurile din deplasare Otelul 2 , are doar 3 puncte golaverajul pe teren strain al micilor otelari fiind 2 goluri marcate 8 goluri primite . Pambac Bacau , locul 4 cu 19 puncte golaveraj 21 de goluri marcate 13 primite . In meciurile de acasa Pambac Bacau a obtinut 7 puncte marcand 10 goluri si primind 7. In ultimul meci dintre cele 2 echipe Otelul 2 a castigat cu 7-1 acel succes ducand pe Otelul 2 la barajul de promovare spre liga a 2a . 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal