Reactii din presa Ieseana dupa Otelul-Poli Iasi 4-0 !

7

Ziarele on-line din Iasi acorda spatii largi meciului dintre FC Otelul si Poli Iasi . Reactiile ziaristilor din Iasi sunt destul de vehemente in comparatie cu reactia jurnalistilor din Galati dupa umilinta de la Bistrita si nu numai . Probabil cei care scriu la gazetele din Iasi nu sunt colaboratori-angajati ai clubului din Iasi  .
 Editia on-line a ziarului Buza Ziua Iasi spune :  Otelul Galati a tavalit Politehnica  si catalogheaza meciul drept un esec rusinos . Ziarul de Iasi titreaza ” Rusnie cat Dunarea ” . Ziarul din Iasi catalogheaza echipa Otelului drept ” una subtire ”  . Acelasi ziar din Iasi lanseaza o vresiune interesanta asupra faptului ca Jelev nu a jucat . Ziaristii de la Ziarul de Iasi , observa o neconcordanta intre declaratiile  antrenorului  Dorinel Muntenu  si spusele presedintelui Marius Stan . Daca Dorinel spune ca Jelev nu a jucat pentru ca : ” Jelev avea nevoie de o pauza de 2-3 zile” , presedintele declara  : ” unii fotbalisti au spus ca nu joaca pina cind nu sint platiti la zi. Sa astepte atunci sa joace pina vor fi platiti” . De asemenea autorul articolului lanseaza un zvon cum ca Jelev si-ar fi depus memoriu sa devina jucator liber . Ironiile din tribune nu puteau fi trecute cu vederea de ziaristii din Iasi , ironii de genul :  ” Faceti o poza la tabela, ca nu mai pupam noi asa ceva mult timp!” sau  “Bagati ingrijitorul, sa dea si el un gol!” si “Nu credeam ca poti fi altii mai slabi ca noi!”
  Cei de la  Flacara Iasiului sunt mai moderati si titreaza : ” Sperante inecate in Dunare ” . Cei de la ziarul respectiv au dat si o ” porecla ” defensivei lui Petre Grigoras din Politehnica in Policlinica !
   News Iasi -” Fara Replica ” Otelul -Ploli Iasi 4-0 si anunta ca fotbalistii ieseni vor fi manedati de catre conducerea clubului .
   7Est – ” Politehnica Iasi a fost nimicita de Otelul Galati ” .
 Ttlurile din presa Ieseana sunt destul de vehemente in comparatie cu ce gasim noi in presa din Galati dupa ce Otelul o mai comite !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal