Studentii victoriosi in acest in week-wnd !

12
  Echipele de seniori ale CSU Galati , care au participat in acest week-end la competitii au castigat la pas meciurile disputate . Primii care au intrat in competitie au fost voleibalistii care au castigat la Tulcea meciul cu Deltacons cu 3-0 . Pe seturi scorul a fost  Deltacons Tulcea – CSU Galati 8-25 13-25, 10-25 . In clasamentul diviziei A2 de volei masculin seria Est CSU CSS Galati ocupa locul 3 cu 5 puncte cu 7 seturi castigate si 4 pierdute  . Etapa viitoare ” studentii ” vor evolua acasa in compania celor de la CS Niro Guard Bucuresti , locul 4 cu 5 puncte despartita de CSU CSS Galati  de setaveraj .
  Fetele de la CSU Galati nu au avut adversar in aceasta etapa . In clasamentul diviziei A2 seria EST ,  ele  se afla pe locul 6 ( din 7 ) cu 3 puncte din 2 jocuri  . Etapa viitoare ” studentele ” se vor duela cu fosta prim divizionara Rapid Bucuresti , locul 1 cu 5 puncte din 3 jocuri .
  Handbalistii de la Universitatea ( CSU ) Galati , au castigat si ei meciul  din etapa a 4 a a diviziei A , seria A de handal masculin disputat cu echipa de handbal  judetul vecin  HC Vaslui . Handbalistii si-au asigurat victoria inca de la pauza , cand scorul a fost 20-8 ! Meciul sa terminat cu scorul 31-23 , victorie care urca CSU Galati pe locul 2 cu 6 puncte  cu o etapa inainitea  finalului turului 1 , la doar un punct de liderul seriei Universitatea 2 Bucovina Suceava ( 7 puncte )  .  Etapa viitoare ultima din turul 1 , Duminica 25 Noiembrie  , studentii se vor deplasa la Piatra Neamt unde vor juca cu lanterna rosie a seriei A , LPS Piatra Neamt , echipa care nu are decat un punct dupa 4 etape
 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal