CRONICA ETAPEI 10 LIGA IV

7

1. UNIREA H. CONACHI – FULGERUL SMULTI 1-3 Cel mai bun atac din campionat si a facut datoria la Hanu un 3-1 care tine Smulti in lupta pentru podiumul turului . Gazdele nu au putut mai mult si s-au gandit mai mult la micii de la popas.

2. FORESTA SENDRENI – IMPERFECT BRANISTEA 2-0 Foresta a avut mila de vecina de comuna si nu a turat mai mult de cat avea nevoie.Oaspetii multumiti de faptul ca nu au plecat cu mai multe primite.

3. GLORIA IVESTI – VOINTA SIVITA 3-2 Victorie la limita smulsa pe final de Ivesti . Au fost emotii pentru ca Vointa a tinut in sah pana la final Gloria.

4. CSS.SPORTING TECUCI – FRONTIERA GALATI 5-2 O victorie de care Tecuciul avea nevoie dupa ultimele rezultate obtinute.Oaspetii in nota de pana acum,slabut.

5. MUNCITORUL GHIDIGENI – METALUL TOFLEA 5-1 Un adevarat derby local.Trebuie sa reamintim ca cele doua echipe joaca pe acelasi stadion.A avut castig de cauza echipa care lupta la un loc pe,podium.

6. BUJORII TG. BUJOR – AVANTUL VANATORI 1-3 Liderul a facut o deplasare usoara la Tg.Bujor.Au castigat usor si se pot deja numi campioana turului.Gazdele mai mult cu impresia acelor scaune din tribune,care au fost pe stadionul Lia Manoliu.

Clasament

1. AVÂNTUL VÎNĂTORI 25

2. FORESTA ŞENDRENI 24

3. FULGERUL SMULŢI 22

4. MUNCITORUL GHIDIGENI 19

5. CSS.SPORTING TECUCI 19

6. GLORIA IVEŞTI 16

7. UNIREA HANU CONACHI 14

8. VOINŢA ŞIVIŢA 13

9. BUJORII TG. BUJOR 9

10. FRONTIERA GALAŢI 7

11. METALUL TOFLEA 4

12. IMPERFECT BRANIŞTEA 0

sursa : http://suportertecucean.blogspot.com/

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal