Nimic la nimic sau Fcm Dunarea Galati – Fcm Bacau 0-0 !

29
Astazi pe stadionul Dunarea  , in etapa a 16 a ligii a 2a seria 1 de fotbal  Fcm Dunarea Galati si Fcm Bacau au terminat la egalitate un meci anost pe care parca nici una dintre echipe nu ar fi vrut sa il castige . In prima repriza meciul a fost unul anost , lipsit de faze de poarta , cea mai importanta faza a primei reprize a fost in minutul 32 cand centralul partidei la semnalizarea asistentului ,  a anulat un gol dunarenilor pe motiv de off-side . In partea a doua jocul anost a continuat , cele doua echipe nereusind faze notabile in fata portii adverse . O singura zvagnire au avut fotbalisti bacauani care in ultimul minut de joc au trimis mingea pe langa poarta lui Mindileac , portar care astazi nu a fost pus la treaba de atacantii bacauani . La finalul celor exact 90 de minute , centarlul partidei nu a prelungit deloc partida , tabela de marcaj a stadionului Dunarea ar fi trebuit sa arate 0-0 sau nimic la nimic  , dar cum tabela de pe stadionul Dunarea nu a functionat nici la acest meci ! , la final pe cele 2 bucati de la asa zisa tabele electronica de pe Dunarea nu aratau nimic la fel ca jocul prestat de cele doua  echipe .

  Desi Federatia Romana de Fotbal , a emis un comunicat in care reconamda pastrarea unui moment de reculegere in memoria  fostului fotbalist şi conducător al clubului Politehnica Timişoara , Stelian Anghel aceasta doleanta a federatiei nu a fost indeplinita la acest meci !

   La Fcm Bacau a evoluat tot meciul si jucatorul imprumutat de Fc Otelul , Eduard Tismanaru acesta avnd o evolutie in ton cu meciul si cu colegii lui din cele doua echipe . La meci a asistat si jucatorul Otelului , fostul bacauan Marian Tanasa , el fiind transferat la Otelul de la Fcm Bacau . Echipa din Bacau a fost insotita de un grup de suporteri veniti de la Bacau in numar de 10 care nu au strigat nimic pe tot parcursul meciului dar la final si-au aplaudat favoritii pentru punctul pescuit in orasul cu floare de tei .

Au evoluat echipele : Fcm Dunarea Galati Mindileac , E. Cristian , Agache , M. Marin , D. Popescu , Cucu , Velescu (46 State) , V. Munteanu , Eni (59 Adamache) , Al. Cristea , V.Patrichi .
Antrenor : Viorel Tanase
 Fcm Bacau:  Manea –  Mihalachioaiei , Adăscăliţei , Spiridon ,  Dobîrceanu  Doboş , Taban , Tismănaru , Dutciuc , C. Petrea , I Radu

Antrenor: Gheorghe Poenaru
Spectatori : 50 plus un grup de 10 spectatori veniti de la Bacau

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal