Antrenament cu public putin numeros ( din nou ) pentru Metal cu CSM Sibiu

7

In etapa a 9 a adiviziei A1 de volei feminin reginele voleiului din Romania au avut programat meci de campionat cu CSM Sibiu . Meciul a fost un antrenament cu public putin numeros pentru Metalele pretioase , echipa din Sibiu nu a pus probleme echipei noastre . Scorul pe seturi a fost : 25:18  25:22  25:14 . Setul 2 a fost mai echilibrat echipa din Sibiu antrenata de fostul antrenor secund al lui Zoran Terzici Paul Bogdan reusind preformanta de a ajunge pana la punctu 22 .
 Zoran Terzici a folosit intreg lotul avut la dispozitie pentru acest meci iar la primul fluier al arbitrului au intrat in teren : Milena Sadurek , Olga Tocko , Jelena Alajberg , Mira Golubovici , Daiana Muresan , Sonia Borovinesk si Suzana Cebic -libero . Pe parcursul meciului a mai intrat si Ana Maria Berdila . Pentru meciul de astazi au lipsit din teren dar au fost prezente in tribuna : Sabina Miclea , Nneka si Alexandra Trica , cele 3 jucatoare lipsind din teren din cauza unor probleme medicale .
  Urmatorul meci in divizia a1 pentru Metal este programat la Galati , in ultima etapa a turului sezonului regulat etapa a 11 a   pe 19 Decembrie in compania  Stiintei Bacau . Meciul din etapa a 10 a  a fost disputat in avnd de catre metaliste la Iasi unde au pierdut fara drept de apel  0-3 . 
 Celelate echipe care au pretentii la titlul de campioana  detinut de 3 ani  de ” regine ” s-au intalnit intre ele , Dinamo si Tomis Constanta intalnindu-se la Bucuresti . Scorul a fost unul pe placul nostru Dinamo invingand CSV Tomis Constanta cu 3-2 si administrand prima infrangere echipei din Constanta in acest sezon .
  In clsasmentul diviziei A1 de volei feminin Metal Galati se situeaza acolo unde ii este locul pe primul loc , cu 18 puncte fate de 17 ale Constantei si 17 ale dinamovistelor , Metalul are un joc in plus disputat.
  In CEV Imdesit Champions League  , Metal Galati este si acolo lider in grupa D , la egalitate de puncte cu italiencele dela Asystel Novara . Joi 10 Noiembrie la Novara Metalistele se vor duela cu italiencele in eyapa a 2 a a ligii campionilor . Despre emciul de la Novara si despre CEV Indesit Champions League   ” magicianul ” Zoran terzici a declarat pentru Mediafax : “Va fi foarte greu. Asystel este o echipă foarte, foarte puternică, dovadă stă şi victoria obţinută în prima etapă în Rusia. E clar că italiencele sunt favorite dar noi mergem să ne jucăm şansa. Vrem să facem o partidă bună, iar dacă vom câştiga un set, două sau chiar meciul, asta vom vedea la sfârşit  ….. În Liga Campionilor contează foarte mult şi numărul de seturi câştigate, ele pot face la un moment dat diferenţa, de aceea va trebui să ne batem pentru fiecare punct”
  Desi venea dupa o victorie de senzatie in CEV Indesit Champions League o serie de meciuri fara infrangere in campionat echipa de volei a orasului nu a fost urmarita la lucru decat de ~ 150 de spectatori . Trebuie mentionat faptul ca le meciurile de acasa din divizia A1  ale triplei campioane a Romaniei din sala Siderugistul intrarea este LIBERA !!!
sursa foto : cev.lu

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal