CS United Galati inceput bun sfarsit slab de campionat !

22
CS United Galati echipa de futsal ( fotbal in sala ) de liga 1 a judetului Galati a terminat prima parte a sezonului 2009-2010 ,turul de campoionat plus 2 etape din retur pe locul 6 , o treapta mai jos decat clasarea de la finalul anului trecut .
  Debutul in sezonul 2009-2010 al ligii 1 de futsal a fost unul bun United castigand meciul din deplasare de la Simeria contra celor de la Olimpic 2003 cu 5-2 . Dupa ce au castigat meciul de la Simeria galatenii au dat dovada de inconstanta si au pierdut meciul de acasa cu ACS Odorheiu Secuiesc scor 2-6 .
  Dupa ce au pierdut meciul de acasa cu , United a avut o serie de 4 victorii consecutive din 4 meciuri , 2 victorii acasa si 2 in deplasare , printre cei infranti fiind : in deplasare  CSM Focsani  4-3 si Spicom Sf. Gheorghe 5-3 iar cele 2 victorii de acasa fiind cu Moldocor Piatra Neamt 3-1 si Clujana Cluj Napoca 5-3.
   Dupa ce au reusit seria de 4 victorii consecutive a urmat o serie de 5 meciuri consecutive fara victorie. Printre adversarele care au invins United numarandu-se CIP Deva (campioana ) 4-11 la Deva , Concordia Chiajana finalista de sezonul trecut 1-3 la Chiajna , AS City ‘us Targu Mures locul trei sezonul trecut , acasa 3-7 . De asemenea United a mai pierdut si meciurile in care pornea ca favorita acasa cu Design Construct Brasov , dupa un meci cu foarte multe goluri 6-10 si cea mai surprinzatoare infrangere a fost cea de la Timisoara cu Poli Timisoara 2-3 , ultima clasata din liga 1 de futsal cu doar 2 victorii in cele 13 etape !
   La finalul turului United se clasa pe locul 6 loc pe care se claseaza si dupa ce s-au jucat 2 etape din retur . In cele 2 etape din retur United a castigat meciul de acasa cu Olimpic 2003 Simeria 4-2 si a pierdut meciul de la Odorheiu Secuiesc 1-4 .
  Dupa 13 etape din liga 1 de futsal United se situeaza pe locul 6   , 18 puncte , 6 victorii , 0 meciuri egale , 7 infrangeri 45 de goluri marcate si 58 primite !  Locul 6 asigura United Galati prezenta in play-off-ul competitiei acolo unde se vor califica primele 8 clasate .
  Lotul pe care sa bazat antrenorul echipei David Asandei este urmatorul :
   Marian Luca si Alexandru Tanasila -portari , Bogdan Dima , Viorel Cojoc , Daniel Plesu , Catalin Ivan , Mihaita Bagu , Danut Constantin , Adrian Tabacaru , Ionel Vioreanu , Cristian Balta , Florin Sarghi , Silviu Clim , Marius Grecu , Rares Stoica , Tonita Petrisor . Antrenor David Asandei .
  Pe langa  locul 6 ocupat in liga 1 de futsal United se mai poate lauda si ca jucatorul Danut Constantin a fost convocat la echipa nationala de tineret .

      

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal