CSM Dunarea sperante pentru viitor !

11

CSM Dunarea Galati echipa de hochei a judetului Galati singura echipa de hochei seniori din acesasta zona a Romaniei , termina anul 2009 pe locul 5 din 6  in clasamentul ligii nationale de hochei . Clasarea hocheistilor pe locul 5 este una meritorie daca avem in vedere data la care se deschide patinoarul la Galati si li se ofera gheata hocheistilor . Lotul  CSM Dunarea Galati este compus din tineri jucatori dornici de afirmare si de a iesi in prim planul hocheiului din Romania . Pe langa jucatorii tineri lotul  CSM Dunarea mai cuprinde si cativa jucatori experimentati si titrati jucatori care au jucat de-a lungul timpului in echipa nationala si au castigat trofee intrne cu  o echipa din Bucuresti .
  Primul meci din actuala stagiune al CSM Dunarea nu s-a jucat inca , meciul era programat la Galati cu Fenestele Brasov dar probabil din lipsa ghetii de pe patinoarul nostru meciul nu s-a mai disputat . In a doua etapa CSM-istii s-au deplasat la Miercurea Ciuc pe patinoarul Vakar Lajos (acolo unde isi disputa meciurile de acasa echipa Fenestela Brasov ) . In dubla cu Brasovenii dunarenii au pierdut ambele meciuri cu scorurile 11-3 in primul meci si 11-2 in al doilea . In primul meci golurile galatenilor au fost marcate de : Mircea Necula , Catalin Berdila si Valentin Vlase . In al doilea meci si-au trecut numele pe lista de marcatori : Zsolt Kopacz si Cătălin Geru . Duba dubla cu Brasovul a urmat duelul ” fratricid ” intre galatenii de la Galati si galatenii de la steaua . Casig de cauza au avut cei de la Bucuresti in primul meci stelistii s-au impus cu 16-5 , pentru galtenii de la CSM Dunarea marcand :  Zsolt Kopacz , Andrei Nuţu (doua )  , Cătălin Geru  . In al doilea meci stelistii s-au impus cu 11-0 ! .
  Dupa infrangerile cu Steaua a urmt un adveresar mai aproape de valoarea tinerilor galateni , Progym Perla Harghitei Gheorghieni . In dubla cu cei de la Progym scorul a fost mai strans dar tot inrangeri au fost . Progym Gheorghieni -CSM Dunarea 5-3 si 3-1 . Golurile galatenilor au fost marcate de Secuianu , Nutu si Geru in primul meci si Geru in al doilea meci .
  Urmatorul meci al dunarenilor a insemnat si debutul pe gheata de la Galati .  Dunarenii primeau replica “ursilor” de la Progym Gheorgieni . Primul meci a fost si cel mai echilibrat . Dupa cele 3 repriza scorul era egal 2-2 , in repriza suplimentara harghitenii au marcat si au castigat meciul .Golurile galatenilor au fost marcate de Nutu si Geru . Al doilea meci a fost castigat de Progym cu 6-2 , dunarenii marcand prin Nutu si Kopacz .
  Dupa ce au fost invinsi si de Progym  , dunarenii au mers la Bucuresti pentru dubla cu colega de suferinta Sportul Studentesc . La Bucuresti , dunarenii si cei de la Sportul si-au impartit vicotriile , in primul meci au castigat “studentii ”  cu 7-2  , pentru galateni marcand eternii Geru si Nutu . Al doilea meci a insemnat si prima victorie stagionala pentru dunareni 5-3 , golurile galatenilor fiind marcate de Istvan Veress (doua ) , Geru (doua) si Zsolt Kopacz .
  Ultimele meciuri in anul 2009 in campionatul national au fost impotriva campinilor de la Sport Club Miercurea Ciuc . La Miercurea Ciuc s-au jucat toate cele 4 meciuri 2 considerate acasa pentru Dunarea si 2 pentru Sport Club . Rezultatele au fost : 14-0 , 23-1 , 17-2 si 22-2 !
  Urmatoarele meciuri ale CSM Dunarea sunt programate la Galati , pe gheata patinoarului nostru  find asteptate Sportul Studentesc 16-17 Ianuarie  ,  Steaua Bucuresti 21-22 Ianuarie  si mai trebuie sa se joace si restanta cu Fenestela Brasov  .
  Antrenorii Balaneanu Ion si Trandafir Marius au avut la dispozitie urmaotrul lot de jucatori : Radu Viorel , Anderi Papadie ,Florin Iftene, Iusitn Verss ,Catalin Berdila ,Andrei Nutu ,Ciprian Hristache ,Catalin Geru ,Vasile Mironov ,Felician Secuianu ,Vlase Valentin , Zsolt Kopacz, Mirecea Necula , Robert Popescu ,Marius Andrei , Cornel Vasilache, Marius Socola , Stefan Gheorgehe , Marian Marin , Silviu Manole , Ionut Hamza , Mihai Stefanescu

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal