CSU Metal Galati spre titlul cu nr 4 !

26
Prima parte a sezonului 2009-2010 nu a fosat una prea buna pentru tripla campioana a Romaniei si tripla detinatoare a Cupei Romaniei , CSU Metal Galati . Problemele financiare care au lovit echipa si-au pus amprenta , probabil si pe evolutia echipei in aceasta prima parte a sezonului 2009-2010 . Pentru prima data dupa 3 ani CSU Metal Galati a pierdut unul din trofeele pe care il avea in vitrina Cupa Romaniei . Perioada de desfasurare al turneului , in 3 zile s-au jucat toate meciurile , data desfasurarii , turneul a fost programat dupa ce se desfasurasera doar o etapa din campionat . Cum echipa CSU Metal este multi-nationala , iar in perioada pregatirilor componentele echipei si antrenorii erau prezenti la Campionatul European , de unde au venit cu medalii MIlena Sadurek coordonatoarea Poloniei castigand impreuna cu echipa Poloniei medalia de bronz , evolutia echipei a avut e suferit in primle etape si in cupa , programata in pripa de Federatia de Volei .
   Dupa ce au debutat in campionat cu o infrangere surprinzatoare la Constranta in fieful vicecampioanei , CSV Tomis Constanta 1-3 , metalistele s-au deplasat la Botosani , acolo unde s-a desfasurat cupa . In primul meci din cadrul turneului metalistele au invins Unic Piatra Neamt cu 3-0 si mergeau in semifinalele competitiei acolo unde intalneau Tomis Constnta  . Castig de cauza au avut si de aceasta data dar cu 3-2 , dupa ce metalistele au condus cu 2-1 la seturi .
  Revenind  la meciurile din Divizia A1 de volei feminin  , metalistele au o serie de 6 meciuri consecutive in care castiga cu 3-0 . Prima victima IOR Bucuresti , dupa care urmeaza la Piatra Neamt Unic , acasa CSU Medicina Targu Mures , echipa care invingea Metalul  la Targu Mures cu doua sezoane in urma  . Dupa Targu Mures urmeaza un alt deby tot in deplasare cu vechile rivale de la Dinamo Bucuresti . Metalistele se distreaza cu echipa din Bucresti si castiga meciul cu un sec 3-0 . Dupa deplasarea de la Dinamo urmeaza meciul de acasa cu nou promovata U Cluj castigat de metaliste la pas cu 3-0 . Apoi alt duel cu o noua promovata CSM Focsani castigat de Metal tot cu 3-0 . Intre meciurile “formale ” cu nou promovatele U’ Cluj si CSM Focsani , Metalistele au produs o mare surpriza negativa de data aceasta , pierzand fara drept de apel la Iasi cu Penicilina aceiasi Penicilina care invingea Metalul si anul trecut tot la Iasi . Meciul cu Penicilina  a fost devansat la cererea  Metalului pentru a putea pregati meciurile din CEV Inesit Champions League . Urmatorul meci in divizia A1 de , Metalistele s-au deplasat la Craiova acolo unde au castigat cu 3-2 . Ultimele 2 meciuri ramase din campionat au fost programate acasa pentru CSU Metal ele invingand cu 3-0 CSM Sibiu si 3-2 in ultimul meci din 2009 pe Stiinta Bacau .
  In clasamentul diviziei A1 de volei feminin, CSU Metal Galati termina turul pe locul 3 , cu  20 de puncte , 9 meciuri castigate 2 pierdute , 28 de seturi castigate 10 pierdute , puncte din seturi 885 castigate si 740 pierdute . Contracandidatele Metalului  la titlul de campioana   , Dinamo Bucuresti si CSV Tomis Constanta se situeza pe primele 2 locuri . Tomis este lider cu o infrangere contra dinamovistelor iar Dinamo este pe 2 , cu o infrangere cea contra Metalului . In retur ambele echipe vor intalni Metalul la Galati aici unde Metalul nu a mai pierdut un meci de ani buni !!!  Dupa terminarea turului si returului se vor juca turnee de sala pentru desemnarea castigatorului campionatului diviziei A1 de volei feminin
 Daca in divizia A1 parcursul echipei a fost neasteptat in CEV Indesit Champions League , la a doua paticipare consecutiva , CSU Metal Galati este foarte apropae de a accede in play-off 12 . In clasamnetul grupei D dupa ce s-au jucat jumatate din meciuri ,  se afla pe locul 3  la egalitate de puncte cu echipele de pe primele 2 locuri diferenta facandu-se la setaveraj . Primul meci din CEV Indesit Champions League si din anul 2010 , CSU Metal Galati il va juca in Rusia la Odintsovo pe 7 Ianuarie contra celor de la Zarechie invinse in Romania cu 3-2 de catre fetele noastre .
 Lotul avut la dispozitie de ” magicianul ” Zoran Terzici si secinzii lui Branko Kopvacevici si Nenad Djurovici a fost : Sabina Miclea ( Romania ) , MIlena Sadurek ( Polonia ) , Mira Golubovici ( Serbia ) , Jelena Aljaberg ( Croatia ) ,  Veronica Gomez ( Venezuela ) , Sonja Borovinesk ( Slovenia ) ,Daiana Muresan ( Romania ) , Nneka Onejekwe ( Romania ) , Olga Tocko ( Letonia ) , Suzana Cebic ( Serbia ) , Alexandra Trica ( Romania ) , Ana Maria Berdila ( Romania ) . Din staful tehnic al echipei mai fac parte si : Eugen Pascale medicul echipei si Ion Ivanov antrenor .
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal