CSU Metal – Stiinta Bacau , adversar e calibru pentru metaliste in ultima etapa a turului !

18

   Astazi de la ora 15.00 in sala Siderugistul in prologul etapei a 11 a divizeii A1 de volei feminin CSU Metal Galati , campioana Romaniei intalneste ocupanta locul 4 in sezonul precedent Stiinta Bacau . Dupa ce au revenit la Galati de la Buzau cu trenul , soselele Romaniei fiind sub nameti , Metalistele primesc vizita astazi in devans a celui mai bine cotat adversar de pana acum ( in sezonul acesta ) Stiinta Bacau . Echipa din Bacau semifinalista editiei trecute de campionat , a invins Metalul la Bacau in al doilea meci din semifinalele campionatului 2008-2009 , cu 3-2 . Infrangerea de la Bacau fiind a doua din tot sezonul de divizia A1 2008-2009 a Metalistelor .
    In acest sezon Metalistele au “acumulat ” deja doua infrangeri  una la Constanta in prima etapa si una total neasteptata la Iasi cu aceiasi Penicilina , astfel ca astazi in sala Siderugistul nu este loc de surprize , dupa cele 2 infrangeri Metalistele sunt pe locul 2 in clasament .  Stiinta Bacau echipa fostului selectioner Florin Grapa , locul 4 in divizia A1 , a fost invinsa pe propriul teren de celelalte contracandidata la titlu ale Metalului , 1-3 si cu Dinamo si cu Tomis Constanta , vine la Galati sa produca surpriza , mizand pe oboseala fetelor lui Terzici , care au avut un meci lung si greu Marti la Buzau in liga campionilor . Stiinta Bacau a reprezentat Romania in GM Capital Chalange Cup fiind eliminata din competitie de echipa LP Salo din Finlanda , cele 2 echipa si-au impartit victoriile diferenta facandu-se la seturile castigate /pierdute .

  Acesta este ultimul meci din anul 2009 pentru Metaliste , an care a adus in vitrina clubului inca un titlu de campioana , inca o cupa a Romaniei o noua participare in CEV Indesit Champions League si nu numai . Returul diviziei A1 de volei feminin se va relua pe 9 Ianuarie 2010 cand la Galati este asteptata cea care a provocat prima infrangere din acest sezon a metalistelor Tomis Constanta principalul adversar la titlul de campioana , dar pana la Tomis Constanta  metalistele au un nou meci in CEV Indesit Champions League ,cu rusoaicele de la Odintsovo pe 7 Ianuarie 2010
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal