Dubla confruntare voleibalistica Galati -Bucuresti in divizia A2 , seria Est

7

Dvizia A2 seria Est  de volei programeaza astazi meciurile  etapa a 11 a . Echipele din Galati , cele 2 CSU vpr evolua in deplasare la Bucuresti . Daca fetele evolueaza in sala Rapid cu fosta prim divizionara Rapid Bucuresti , baietii de la CSU CSS Galati vor evolua cu CS Niro Guard Bucuresti . Situatia in clasament a celor 2 echipe este diametral opusa , baietii ocupand locul 3 cu 17 puncte la un punct distanta de locul 2 , fetele sunt pe locul 7 din 7 echipe , ultimele din serie ! Voleibalistele de la CSU Galati au obtinut doar o victorie in acest sezon in prima etapa dupa care a urmat o serie de 7 jocuri fara victorie !! Linia de clasament a “studentelor ” este 8 meciuri 1 victorie , 7 infrangeri ,  22 de seturi p[ierdute si doar 5 seturi castigate ! , 9 puncte .
  Baietii de la CSU CSS Galati se situeaza in clasament pe locul 3 , 7 meciuri castigate , 3 infrangeri , 17 puncte 23 de seturi castigate si 10 seturi pierdute .
 Rezultatele din turul campionatului , in meciurile disputate la Galati , la feminin ,  Rapid Bucuresti a invins CSU Galati cu 3-0  (25-22 25-16 25-12 ) , baietii au castigat meciul cu Niro Guard Bucuresti cu 3-0 ,  (27-25 25-23 25-17 ) . Etapa de astazi este penultima din divizia A2 seria Est , in anul 2009 . Ultima etapa din anul 2009 se va disputa pe 19 Decembrie , atunci cand cele doua CSU Galati vor juca acasa si vor intalni , baietii CS Videoclip Ploiesti iar fetele vor juca cu CSM Targoviste

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal