Echipele galatiului in 2009 !

21

Prima parte a sezonului 2009-2010 s-a incheiat . In competitie aflandu-se doar hocheistii de la CSM Dunarea care participa in aceste zile la Cupa Romaniei .Comportarea in prima parte a sezonului pentru echipele din Galati a fost in general buna , dar au fost si dezamagiri . La capitolul dezamagiri putem adauga Hc Otelul locul 8 in liga nationala feminina bet-at-home.com si eliminare cu dubla infrangere din Cupa EHF . O evolutie buna au avut handbalistii de la CSU Galati care sunt pe primul loc in seria A a diviziei A cu sanse mari de a merge la barajul de promovare .

1.CSU Metal Galati -volei feminin , divizia A1 loc 3 , CEV Indesit Champions League, grupa D loc 3
Pentru prima data dupa 3 ani sfarsitului turului de campionat gaseste ” reginele fileului din Romania ” in alta parte decat pe primul loc . Daca in divizia A1despre ” regine” se poate spunea ca au dezamagit surpriza placuta vine din parcursul fetelor din liga campionilpor acolo unde se situeaza pe locul 3 in grupa cu sanse mari sa mearga mai departe in play-off 12 CEV Indesit Champions League . Obiectivul CSU Metal pentru acest sezon este castigarea campionatului si accederea in play-off 12 CEV Indesit Champions League , primul obiectiv Cupa Romaniei fiind ratat
  2. CS United Galati – futsal , liga 1 , loc 6
United Galati a trminat turul de campionat pe locuil 6 un loc mai jos decat clasarea la finalul campionatului trecut . Parcursul celor de la United a fost oscilant dupa un inceput bun de campionat au terminat turul cu 5 meciuri consecutive fara victorie ! Din campionatul de futsal s-au jucat si 2 etape din retur iar baietii de la United au reusit sa mai redreseze situatia . Obiectivul United pentru sezonul 2009-2010 este locul 5
 3.FC Otelul Galati , fotbal , liga 1 loc 9
 Fc Otelul Galati termina turul pe un nesperat loc 9 aproape de obicetivul echipei accederea in cupele europene .
 4.Hc Otelul Galati , handbal feminin , liga nationala , loc 8
Deziluzia  acestui tur de campionat Hc Otelul Galati termina turul pe locul 8 departe de obiectivul propus accedera in cupele europene . Hc Otelul a deziluzionat si in cupeele europene , de acolo fiind eliminata din Cupa EHF de catre echipa anonima din Serbia ZRK Kikinda . Sezonul trecut ” otelarele ” au avut un parcurs foarte bun in Cupa Cupelor , unde au ajuns in sferturile de finala a competitiei . Cauza parcursului mai slab a handbalistelor este plecarea jucatoarelor expreimentat si inlocuirea lor cu jucatoare tinere imprumutate de prin alte locuri si schimbarile de antrenori .
 5.CSM  Dunarea Galati , hochei pe gheata , liga nationala loc 5
 Hocheistii de la CSM Dunarea ocuupa o pozitie meritorie la finalul anului 2009  , locu 5 din 6 echipe .Lipsa fondurilor , lipsa ghetii de pe patinoarul din Galati  plecarea jucatorilor catre alte zari au dus la caderea hocheiului din Galati . O data cu revenirea acasa a expreimentatilor Catalin Geru &co poate produce un imbold pentru tinerii jucatori si pentru oras si sa readuca lumea la patinaor si echipa cat mai sus in clasament . In aceste zile dunarenii participa in Cupa Romaniei .
 6.CSU Galati -handbal masculin , divizia A seria A loc 1
Handbalistii de la CSU Galati sunt surpriza placuta , ei fiinnd pe primul loc la finalul tur 1 si retur 1 cu sanse mari de a juca barajul de promovare in liga nationala . Sezonul trecut in prima jumatate a anului 2009 , handbalisti au ratat accedra la barajul de promovare .
7.FCM Dunarea Galati , fotbal , liga a 2a , seria Est , locul 12
  O alta dezamagire a echipelor din Galati , FCM Dunarea termina turul de campionat pe locul 12 mai aproape de retrogradare decat de locurile fruntase propuse de conducerea clubului .   Desi in liga a 2 a parcursul este unul dezamagitor clubul produce talente dupa Bourceanu un alt jucator fiind aproape de a deveni fotbalist de liga 1 la FC Otelul , Stelian Cucu finnd cu un piciopr in curtea echipei de liga 1 .
 8. CSU CSS Galati – volei masculin , divizia A2 seria Est loc 1 . 
   Voleibalisti de la CSU CSS sunt in cartile promovarii ocupand locul 1 la finalul anului 2009 , dar echipele de pe locurile 2 si 4 au cate un meci sau chiar 2 mai putin disputate . Si daca ar promova studentii vor intampina o serie de dificultati de la lipsa bazei materiale necesare diviziei A1 la lipsa unei sali de sport corespunzatoare diviziei de elita .
  9. FC Politehnica Galati -fotbal , liga a 3a , seria 1 , loc 8.
 ” Studentii ” de la Poli Galati sunt cea mai bie clasata echipa din Galati in liga a 3a .
10.FC Otelul 2 Galati , liga a 3 a , seria 1 , loc 10 .
 ” Micii Otelari ” cu o echipa total schimbata si cu antrenorul schimbat la jumatatea drumului , satelitul echipei de liga 1 , se situeaza pe locul 10  la jumatatea drumului . Dupa ce au ratat la mustata accederea in liga a 2 a satelitul ae ca obicetiv cresterea de jucatori pentru echipa de liga 1  .
 11. FCM Dunarea 2 Galati , liga a 3a sria 1 loc 16 .
 Celalat satelit din liga a 3a , FCM Dunarea 2 Galati  nou promovata in liga a 3 a , are o misiune grea in liga a 3a . Dunarenii trebuie sa se salveze de la retrogradarea in liga a 4a Galati misiunea lor fiind usurata de retragerea din competitie pana acum a 2 echipe .
12. CSU Galati , volei feminin , divizia A2 , seria Est, loc7. 
A doua echipa de volei a orasului a evittat ultimul loc al seriei  la finalul anului 2009 in ultima etapa . Ajutate de o serie de jucatoare de la prima echipa de volei a orasului , CSU Metal Galati , fetele de la CSU Galati au reusit sa castige doar 2 meciuri in divizia A2 de volei seria Est .
13. Phoenix Galati , baschet masculin , divizia B , seria Est loc 7 din 8  .
14. CSU Galati , baschet masculin , divizia B , seria Est loc 8 din 8 .
15.Vointa Galati , popice feminin , locul 6 din 6 .
16.CS ICMRS GALATI , popice masculin , locul 7 din 7 .
17.CS Sporting Tecuci , liga a 4 a Galati , loc 5 . 
18. Fulgerul Smulti , liga a 4 a Galati loc 1 .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal