FRF reomologheaza stadioanele de liga a 2a !

14
Feeratia Roaman de Fotbal anunta prin intermediul site-ului propriu , reomologarea stadioanelor echipelor care participa in liga a 2a .

Ca urmare a sesizării unor neconformităţi şi abateri de la condiţiile de omologare, în scopul evaluării stării infrastructurii sportive şi generalizării sistemului de licenţiere la nivelul Ligii a 2-a, în perioada 14 – 23.12.2009, Direcţia Competiţii organizează reomologarea stadioanelor pe care se desfăşoară jocuri din Liga a 2-a. Iată în continuare programul acestei activităţi :
Pentru desfăşurarea reomologării, cluburile respective, împreună cu delegatul FRF :

– vor stabili data şi ora reomologării, astfel încât toate persoanele interesate să fie prezente, iar stadionul să fie pregatit în mod corespunzător ;
– se vor asigura că toate datele şi informaţiile cuprinse în procesele verbale de reomologare a stadioanelor sunt exacte şi se bazează pe planurile de amplasament şi construcţie ale acestora, precum şi pe măsurători precise efectuate cu instrumente standardizate; în măsura în care este posibil, pentru măsurători se va solicita şi spijinul instituţiilor judeţene sau locale de metrologie.
După reomologare, delegaţii vor transmite documentele de omologare prin poştă, către FRF – Direcţia Competiţii
Cheltuielile ocazionate de reomologarea stadioanelor se suportă de cluburile respective . Delegatul FRF pentru reomologarea stadionuluii Dunarea este Laurenţiu Vargatu presedintele AJF Braila .
sursa : frf.ro
In conditiile in care stadionmul Dunarea , pe care isi disputa meciurile de acasa echipa noastra de liga a 2a , FCM Dunarea Galati , nu este dotat cu statie de amplificare , tabela de marcaj ( ” tabela ” de pe Dunarea nu mai functioneaza , ea indicand  doar ora ( cu 30 de minute inainte )  si temperatura ) , va fi reomologat stadionul Dunarea ? Pe stadionul Dunarea pe langa echipa de liga a 2a , FCM Dunarea Galarti isi mai disputa jocurile de acasa si echipe de liga a 3 a , FCM Dunarea 2 Galati satelitul echipei de liga a 2 a .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal