Metal pretios !

7

Metal Galati campioana Romaniei la volei feminin a castigat din nou la debutul in Champions League . Adversarul a fost acelasi Fakro Muszyna , iar locul de desfasurare a fost “terenul propriu “al Metalistelor ,sala de la Buzau ! Cu o echipa nou nouta Metalul s-a impus din nou in fata polonezelor de la Fakro care are in componeta mai multe jucatoare din nationala Poloniei , medaliata cu bronz la ultimul european .
 Scorul pe seturi a fost :   20-25, 25-19, 25-22, 25-16.
  Metalul a evoluat in formula : Milena Sadurek -Nneka , Mira Golubovici , Veronica Gomez , Olga Tocko , Jelena Alajberg , Suzana Cebic -libero . Au mai jucat Alexandra Trica ,  Daiana Muresan si Sonia Borovinesk
Declaratii dupa  meci pt mediafax  :  Zoran Terzici
 “Fiecare meci este dificil, şi cu atât mai mult cel cu Fakro Muszynianka, deoarece CSU Metal a avut în faţă patru-cinci jucătoare din naţionala Poloniei, medaliată cu bronz la Olimpiadă. Suntem o echipă nouă, în premieră în formula aceasta în Liga Campionilor, şi a fost normal ca în primul set să fim mai timoraţi. Dar, apoi, şi cu sprijinul publicului ne-am revenit. Avem şanse mari să ne calificăm mai departe în acest sezon”, a spus tehnicianul.

 Nneka Onyejekwe, a declarat că victoria a fost un cadou pentru toată România, cu ocazia Zilei Naţionale. “Se ştie că începem greu meciurile, dar, dacă ne revenim repede, sunt puţine şanse să ne mai bată cineva. La acest meci, nu ne-am mai gândit la restanţele financiare pe care le are clubul faţă de jucătoare şi am intrat pe teren să dăm totul pentru victorie şi să dovedim că suntem adevărate profesioniste”, a spus Nneka Onyejekwe.

Şi jucătoarea Daiana Mureşan a precizat că speră ca problemele financiare de la CSU Metal să fie rezolvate cât mai repede: “Am început promiţător acest sezon de Liga Campionilor. Sperăm să jucăm şi mai bine şi să ne calificăm, pentru că în acest sezon chiar avem şanse să trecem mai departe. Nu ne-am dezminţit şi astăzi, pentru că de obicei începem meciurile mai timoraţi. Într-adevăr traversăm o perioadă cu mari probleme financiare, dar facem tot posibilul să nu ne lăsăm afectate, pentru că ştim că toate aceste probleme se vor rezolva”.
CSU Metal Galaţi va întâlni în următoarele etape ale competiţiei formaţia Zarechie Odintsovo (16 decembrie) şi Asystel Novara (13 ianuarie 2010). În prima fază a play-off-ului Ligii Campionilor se vor califica primele două clasate din cele cinci grupe, plus încă două echipe de pe locul trei, cu cel mai bun punctaj.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal