Metalistele aproape de o surpriza negativa ! Metal -Stiinta Bacau 3-2 !

25

Doar 150 de spectatori s-au incumetat sa faca drumul pe viscol si ger ,  pana la indepartata  sala Siderugistul pentru a vedea la lucru  doua  dintre cele mai bune echipe de volei feminin din Romania  Metal Galati si Stiinta Bacau . Metalul venea dupa un succes rasunator in liga campionilor contra celor de la Zarechie Odintsovo  , unde au reusit sa intoarca rezultatul de la 0-2 la 3-2  . Metalistele au ajuns la Galati dupa meciul de la Buzau cu trenul , din cauza zapezilor cazute peste nopate in Romania . Desi au evitat soseaua sa nu intampine dificultati , voleibalistele nu au scpat de dificultati nici pe calea ferata trenul cu care au vemit de la Buzau intarziind 9 ore !!! Bacauancele veneau dupa o victorie intro-restanta la Cluj si dupa o eliminare surprinzatoare in GM Capital Chalange Cup .
    Meciul a inceput furtunos cu Metalul la conducere pana la primul time-out tehnic , dupa care fetele de la Stiinta Bacau bine mustruluite de pe margine de fostul selectioner Florin Grapa au echilibrat balanta . Setul a fost echilibrat pana la final dar greselile la serviciu si la preluare ale metalistelor , deciziile controversate si contestate indelung contestate de public ale arbitrului principal si precizia bacauancelor au dus la castigarea setului de catre echipa fostului selectioner . Dupa ce au pierdut primul set acasa in acest sezon Metalistele s-au redresat si au castigat setul 2 si 3 la diferente considerabile 25-19 setul 2 si 25-18 setul 3 . Desi toata lumea se astepta ca setul 4 sa fie si  ultimul , fetele de la Bacau nu au fost de acord si s-au impus in al treilea set cu 25-17 , revansandu-se fata de diferenta din seturile 2 si 3 si astfel au mai meciul ducand-ul in tie-break .
  In tie-break Metalistele au inceput bine dar erau sa sfarseaca rau . Setul 5 a inceput sub dominatia metalistelor care au condus pe tot parcursul setului , spre final fetele de la Bacau  incercand sa echilibreze  balanta dar la final a trebuit sa se recunoasca invinse cu 15-12 . Pentru Metal nu au jucat astazi Milena Sadurek , Mira Golubovici  rezerve si Suzana Cebic care nu a fost in lot pentru acest meci . Metalistele descurcandu-se si cu ridicatoarea si libero-ul de rezerva Sabina Miclea si Alexandra Trica .
  Au evoluat formatiile : CSU  Metal Galati – Sabina Miclea , Sonja Borovinesk , Veronica Gomez , Jelena Alajbeg , Nneka si Alexandra Trica -libero . Antrenor Zoran Terzici
      Stiinta Bacau :    Viktoria Polishchuk ,  Anghel Georgiana ,  Chivorchian Angelica ,  Herlea Mihaela , Iosef Roxana , Rusu Elena-Valentina si Manu Nicoleta -libero . Antrenor : Florin Grapa

    Meciul cu Stiinta Bacau reprezinta pentru Metal primul meci dupa foarte mult timp in care pierde 2 seturi pe teren propriu , ultima echipa care a reusit sa castige 2 seturi la Galati a fost Dinamo Bucuresti care in etapa a 22 a a diviziei A1 , sezonul 2007-2008 , a reusit sa castige 2 seturi !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal