Metalistele cu un pas in play off 12 al CEV Indesit Champions League !

5

   Declaratii dupa meciul  Metal -Zarechie  3-2 in etapa a 3 a din grupa D a CEV Indesit Champions League

   ” Magicianul ” Zoran Terzici a declarat :  Am avut în faţă un adversar puternic, cu două jucătoare din naţionala Braziliei, campioană olimpică şi mondială plus câteva din naţionala Rusiei. Este o victorie foarte importantă pentru toată lumea din clubul nostru cât şi pentru voleiul românesc. Cu acest rezultat, eu spun că în proporţie de 99% suntem calificaţi pentru turul următor din Champions League( play off 12 )  . Mai avem un meci cu Bacăul în campionatul intern, apoi o mică pauză şi din nou la treabă pentru a pregăti următorul meci. Acum ne va fi mult mai uşor să jucăm la Odintsovo .

   Nneka Onyejekwe singura romanca prezenta de la inceput pe tern a declarat :  Un meci de infarct pe care e bine că l-am câştigat. Nu ne-am pierdut speranţa niciun moment pentru că nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Anul trecut am condus cu 2-1 pe Bergamo dar am pierdut, acum noi am fost cele care am revenit. Echipa din Rusia s-a dovedit un adversar puternic, cu jucătoare talentate, au opus rezistenţă dar am apăsat mai bine pe serviciu şi încet încet ne-a funcţionat mai bine blocajul, astfel am câştigat. Acum îl aşteptăm pe Moş Crăciun .

  Daiana Muresan :  Aşa cum deja v-am obişnuit am început mai prost dar ne-am revenit şi am câştigat. Până la urmă, a fost cel mai frumos meci al nostru. Sperăm ca în acest sezon să ne calificăm în play-off dar mai avem de muncit, nu ne putem baza pe aceste două victorii, se pot întâmpla multe în meciurile următoare. În acest joc ambele echipe au pornit cu şanse egale şi cine a avut psihicul cel mai puternic, a câştigat.”

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal