Misiune grea pentru CSM Dunarea in cupa Romaniei la hochei !

9

In acest sfarsit de saptamana debuteaza editia 2010-2011  a Cupei Romaniei la hochei . Dupa cum am mai anuntat ( aici http://sportgalati.blogspot.com/2009/11/grupa-grea-pentru-csm-dunarea-in-cupa.html )   echipa noastra CSM Dunarea Galati evolueaza in grupa B a competitiei alaturi de campioana Sport Club Miercurea Ciuc si de Proghim Gheorghieni . Meciurile se vor juca la Miercurea Ciuc si Gheorghieni .Hochesitii de la CSM dunarea Galati vor deschide competitia la Gheorghieni in meciul cu gazdele de la Progym  Duminica 20 Decembrie 2009 .
 A doua zi hochesitii galateni se vor duela cu favoritii la castigarea grupei campionii de la Sport Club Miercurea Ciuc .  O noutate in aceasta competitie este faptul ca meciurile vor fi vizibile si pe tv prin intermediul postului GSP TV . Postul va transmite meciuri in direct , inregistrat si rezumate din competitie .  Din pacate meciurile CSM Dunarea nu va beneficia de facilitatea de a fi vazuti in direct la tv , meciurile CSM Dunarea find ori inregistrare ori difuzate rezumate de la meci . Primul meci cel de Duminica din deschidera competitiei cel cu Progym  va fi transmis inregistrat de GSP TV iar meciul cu Sport Club Miercurea Ciuc va putea fi vazut pri intermediul rezumatului la GSP TV .
  Rezultatele din campionat dintre CSM Dunarea si adversarii din cupa sunt negative pentru dunareni . In meciurile cu Progym Gheorgyeni CSM Dunarea a inregistrat urmatoarele rezultate :
 Progym Gheorgheni – CSM Dunărea Galaţi la Gheorghieni  5-3 si 3-1 . La Galati rezultatele au fost
 CSM Dunarea -Progym Gheorghieni 2-3 si 2-6 . Daca  meciurile cu Proghym au fost cat de cat echilibrate , in meciurile cu Sport Club Miercurea Ciuc hocheistii nostri  au inregistrat infrangeri usturatoare . Rezultatele din cele 4 meciuri cu Sport Club Miercurea Ciuc au fost
 Sport Club Miercurea Ciuc -CSM Dunarea 14-0 , 23-1 17-2 si 22-2 . Toate cele patru  meciuri s-au jucat la Miercurea Ciuc , doua dintre ele fiind considerate acasa pentru hocheistii galateni .
  Dupa cum arata si rezultatele din campionatul national sansele ca CSM Dunarea sa mearga mai departa in cupa sunt foarte mici . In faza urmatoare a cupei se califica primele 2 echipe din grupa . Din grupa A fac parte : Steaua Bucuresti , Sportul Studentesc Bucuresti si Fenestela Brasov .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal