Saptamana de foc pentru metaliste !

9
Campioanle Romaniei fetele de la Metal Galati vor incheia anul 2009 cu doua meciuri de foc . Primul va fi Marti 15 Decembrie de la ora 17.00 ,la Buzau in CEV Indesit Champions League contra rusoaicelor de la Zarechie Odintsovo , in etapa a 3 a a grupei D . Metalistele ocupa locul 3 in clasamentul grupei , 3 puncte cu o victorie superba in prima etapa cu Fakro Muszyna si o infrangere contra celor dela Asystel Novara . Pentru a merge mai departe in play-off 12 metalistele au nevoie de victorie in meciul cu rusoaicele. Zarechie Odintsovo este ultima in grupa D cu  2 puncte , rusoaicele pierzand meciul de acasa cu liderul Asystel 2-3 si meciul din Polonia cu Fakro 0-3 .

 Celalat meci de foc pentru metaliste de saptamana aceasta este programat Sambata 19 Decembrie in sala Siderugistul contra Stiintei Bacau . In clasamentul diviziei A1 de volei feminin ocupa aelasi loc ca in grupa D a ligii campionilor locul 3 , Stiinta Bacau situandu-se pe locul 4 in clasament  .
  Metal Galati – Zarechie Odintsovo , Marti 15 Decembrie , ora 17.00 in direct la sport.ro
sursa foto : cev.lu

In dubla confruntare voleibalistica Galati-Bucuresti , a fost egalitate , baietii invingand pe Niro Guard Bucuresti cu 3-0 , iar fetele au pierdut cu 3-0 . In clasament baietii se situeaza pe locul 3 in timp ce fetele sunt pe locul 7 din 7 ! Etapa viitoare CSU Galati – CSM Targoviste la femini si CSU Galati – CS Videoclip Ploiesti la masculin

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal