Sfarsit de saptamana cu mult volei la Galati !

20

Sfarsitul de saptamana aduce iubitoyilor de sport , 3 meciuri de volei , 2 meciuri la feminin si unul la masculin . Primele care vor intra in scena sunt Metalele pretioase de la CSU  Metal Galati , care in prologul etapei a 11 a a sezonului regulat, ultima a turului ,  vor intalni Vineri de la ora 15.00 in sala Siderugistul , Stinta Bacau , meci despre care vom reveni cu amanunte .
  Sambata de dimineata in sala de sport a scolii nr 3 , fetele de la CSU Galati au programat meci in etapa a 12 a diviziei A2 seria Est cu CSM Targoviste .In turul campionatului la Targoviste studentele au pierdut fara drept de aple meciul cu echipa din Targoviste scor 0-3   21-25 23-25 19-25 . Meciul are ca miza pentru  “studentele ” de la CSU , parasirea ultimului loc din serie , ocupat de CSU Galati acum . In cele 11 meciuri de pana acum fetele de la CSU au castigat doar o partida si au pierdut restul de 10 . Adversarele de la CSM Targoviste se situeaza in clasament pe locul 5 din 7 . Aceast mei este ultimul din 2009 pentru fetele de la CSU Galati , urmatorul meci fiind programat pe 16 Ianuarie 2010 la Botosani cu echipa de pe locul 3 Pro Volei Botosani . 
  Dupa meciul fetelor urmeaza meciul baietilor de la CSU CSS Galati . Daca fetele sunt pe ultimul loc in serie , baietii de la CSU Galati ocupa locul 3 in seria Est masculina , la 1 punct distanta de echipa de pe primul loc Stiinta Bacau . Adversarii baietilor din etapa a 12 a  a diviziei A2 seria est ,    vor fi cei de la CS Videoclip Ploiesti . Ploiestenii   ocupa locul  6 din  8 in clasamentul seriei . Meciul cu Videoclip Ploiesti este ultimul din 2010  si pentru CSU CSS Galati , urmatorul meci fiind programat pe 16 Ianuarie la Bacau cu liderul seriei ( de acum , pe locul 2 se situeaza CSMU LPS Suceava cu un joc mai putin disputat ) Stiinta Bacau .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal