Cod galben-negru de goluri in poarta CSM Dunarea !

9

Astazi pe la orele pranzului patinoarul artificial “Dunarea” din Galati , a fost gazda ultimului meci din cadrul dubeli restante din liga nationala de hochei masculin , dintre CSM Dunarea Galati si Fenestela Brasov . Meciurile cu Fenestela de la Galati erau date ca si castigate de Federatia Romana de Hochei brasovenilor cu 2-23 meciul de astazi si 2-17 meciul de ieri . In primul meci dintre cele doua brasovenii au castigat cu 12-3 . Meciul de astazi s-a jucat la o ora indecanta si intr-o zi prost aleasa , pentru un oras  care este in mare proportie muncitoresc si in care la orele pranzului posibilii spectatori sunt la serviciu ! In ciuda acesor factori la meci au asitat apropae 60 de spectatori !

Meciul de astazi a fot castigat de brasoveni din nou la pas cu 5-18 ! Prima repriza de astazi a semant izbitor cu prima repriza de ieri ,cu o singura mentiune pentru CSM Dunarea care spre deosebire de ieri au marcat un gol in prima repriza . La prima pauza batrana tabela de la patinoar arata  1-4 pentru Fenestela Brasov . Golul galatenilor a fost marcat de liderul echipei Catalin Geru servit de un alt lider al echipei Anderi Nutu .de notat in prima repriza ar mai fi ca Istvan Veress hocheist la CSM Dunarea Galati este impins in mantinela de un brasovean se izbeste de ea cade pe gheata unde zaboveste cateva zeci de secunde dupa care paraseste gheata si nu  mai revine deloc in meci !

Partea a doua de astazi a semanat si ea partial cu cea de ieri . Si cea de astazi si cea de ieri au stat sub semnul echilibrului   . Daca repriza de ieri s-a incehiat la egalitate 2-2 ,  astazi  scorul reprizei a fost 1-2 , repriza fiind castigata de brasoveni . Golul galatenilor a fost marcat prin creatia acelorasi doi Catalin Geru si Andrei Nutu . O singura remarca ar fi in repriza a doua pe galatenul Stefanescu cade ghinionul si isi rupe crosa ! O crosa de hochei costa cam 150 de euro !!!

Actul trei a fost  mai spectaculos decat toate meciurile disputate in 2010 la Galati . De la pauza se iesie pe gheata cu 2-6 . Brasovenii se navalesc asupra galatenilor si marcheaza 4 goluri in primele 2 minute ale reprizei a treia ! La scorul 2-9  portarul galatenilor Radu Viorel satul sa faca mai tot timpul singur faza de aparare iese de pe gheta nervos si se duce direct la vestiare . Pana atunci “Vio” isi aparase cu brio poarta , limitand proportiile scorului , chiar si din faze singur cu atacantul advers ! Dupa iesirea lui “Vio” pe patinorul Dunarea  intra in vigoare codul galben de goluri in poarta galatenilor ! Iftene intra in poarta increzator dupa meciul bun facut in partida precedenta . Nici bine nu intra in poarta si Iftene primeste primul gol ! 2-10 ! La 2-10 ,  Socola  inscrie pentru galateni si duce scorul la 3-10 . De la 3-10 cu cod galben in vigoare brasovenii inscriu pana la 3-13. La 3-13 Catalin Geru mai reduce din handicap si tabela arata 4-13.De la 4-13 pana la 4-17 nu mai este decat un pas . Stefanescu inchide tabela pentru galateni ducand-o la 5-17 . Iar pe final in ultimele secunde brasovenii,  fac ca cei doi poratri sa nu se certe cine a incasat mai multe goluri si inchid tabela de tot la 5-18 !! Iftene a incasat in mai putin de o repriza cat a incasat Radu Viorel in 2 reprize si putin din a treia  !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal