Derby-ul ” Dunarii de Jos ” adjudecat de Dunarea …….Braila

23

Hc Otelul a pierdut asatzi din nou pe teren propriu cu vecinele de la Dunarea Braila . Otelistele au facut un meci slab , parand a fi depsite de miza unui meci intre Galati si Braila . Brailencle au condus in permanenta iar la final tabela arata 24-28 brailencele castigand din nou la Galati
Otelistele nu au parut deloc in stare de a castiga meciul , ratand incerdibil in situatii de 1 la 1 cu portarul advers sau facand greseli elementare de prindere a balonului !
Cea mai buna marcatoare pentru Hc Otelul a fost Adriana Tacalie care ainscris 7 goluri .Celelate marcatoare ale Hc Otelul au fost : Georgeta Grigore 5 goluri , Daciana Curtean Maricica Trandafir si Catalina Cioric cate 3 , Nicoleta Tudor 2 goluri si Nicoleta Iacob 1 gol .  Cu ocazia acestui meci la Hc Otelul au debutat si alter doua jucatoare noi , portarul Georgiana Stoleru  care aparat bine in cateva situatii a aparat si o lovitura de la 7 m si interul Georgeta Grigore carea inscris 5 goluri .
Cea mai buna jucatoare de la Braila a fost unguroaica Katarin Jenofi , jucatoare data afara de Hc Otelul Galati ! Jenofi a facut un meci bun si anul trecut contra Hc Otelul la Galati .
Dupa infrangerea de astazi Hc Otelul este la a doua infragngere consecutiva pe teren propriu dupa infrangerea cu Hcm Buzau ! 
Situatia in clasament a otelistelor nu este deloc roza cupele europene ,obiectivul clubului fiind foarte departe , acum Hc otelul se afla pe locul 8 cu 10 puncte .
Miercuri este programata etapa intermediara in liga nationala de handbal feminina iar Hc Otelul va evolua in deplasare la ultima clasata Stiinta Bacau . Otelistele sunt experte in ” surprize ” dupa ce au mai pierdut in acest sezon cu alte echipe in foame de puncte Universitatea Resita si Hcm Buzau !
De remarcat ca la partida din sala Siderurgistul au asistat primarul municipiului Braila dl Aurel Simionescu si presedintele consiliului  judetului  Braila dl Gheorge Bunea Stancu , de la Galati  reprezentantii autoritatilor au lipsit ….din nou !!!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal