Derby-ul “Dunarii de Jos” , Joi de la ora 17.00 !

7

Sala Siderugistul va gazdui Joi de la ora 17.00 in devans meciul din etapa a 11 a dintre Hc Otelul Galati si Hc Dunarea Braila sau drby-ul ” Dunarii de Jos ” . Meciul se disputa in devans pentru a putea permite brailenclor sa se pregateasca pentru dubla din turul 4 al Cupei Cupelor cu VFL Oldemburg ( Germania )

Meciul reprezinta un adevarat derby al orgoliilor intre o parte dintre componetele celor doua echipe , mai multe jucatoare de la Braila au jucat la Hc Otelul iar unele au plecat “pe usa din dos ” , dar mai ales intre suporterrii celor doua echipe , stindu-se rivalitatea ( sportiva ) dintre Galati si Braila , din pacate ( sau din fericire ) municipiul Braila nu are decat o echipa in esaloanele superioare ale sporturilor de echipa din Romania !

“Otelistele” trebuie sa-si ia revansa in fata hadbalistelor de peste Siret dupe ce sezonul trecut Hc Dunarea Braila a castigat la Galati . Antrenoarea Hc Dunarea Braila este fosta jucatoare si antrenoare a Hc Otelul , Alexandrina Soare , colega cu Gabriela Artene in perioada de glorie a Hc Otelul cand jucau semifinale de cupe europene ( de trei ori , 2 de EHF si o data in City Cup ) ! , iar in lotul brailencelor se afla mai multe jucatoare venite de la Galati . De altfel Alexandrina Soare este antrenorul cu care Hc Dunarea Braila a promovat in liga nationala !

In clasamentul ligii nationale feminine bet-at-home.com Hc Otelul duap 10 etape este pe locul 8 cu 10 puncte , 5 victorii 5 infrangeri 0 meciuri egalae golaveraj 267 de goluri marcate si 277 de goluri primite , oaspetele de la Braila sunt pe locul 4 cu 13 puncte , 6 victorii 1 meci egal ,3 infrangeri , 309 goluri marcate 272 de goluri primite

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal