Derbyul “Dunarii de Jos ” brambureala cu ziua si ora de disputare !!!

10

Programat initial pentru Sambata 23 Ianuarie 2010 la ora 11.00 , meciul dintre Hc Otelul si Hc Dunarea Braila a fost devansat pentru Joi 21 Ianuarie 2010 . La  ultimul meci de acasa al brailencelor , crainicul salii din Braila ,  a anuntat suporterii braileni ca meciul se joaca Joi de la ora 17.00 ( braileni vin la Galati in numar destul de mare !)  , pentru a perimte brailencelor sa se pregateasca de dubla cu VFL Oldemburg Germania  din Cupa Cupelor .
Pe site-ul oficial al Hc Otelul , meciul figureaza ca se va juca Joi de la ora 17.00  . Pe site-ul oficial al oaspetelor de la Braila meciul este programat pentru Sambata la ora 11.00 !! Cine sa-i mai inteleaga ?
Antrenoarea Hc Dunarea Braila declara pentru ziarul Obicetiv de Braila : ” Oţelul a făcut o solicitare prin care ne ruga să jucăm partida din etapa următoare joi, pentru că în week-end la Galaţi se dispută un turneu, a fost o discuţie de principiu. La sfârşitul săptămânii patru jucătoare, Voicu, Adespii, Irimia şi Drăguţ au fost convocate la lotul de tineret şi atunci am anulat înţelegerea . Nu avem cum să fim de acord cu modificarea datei de disputare, pentru că handbalistele urmau să se întoarcă de la lot, la Braila, miercuri seara. Jocul se va disputa sâmbătă ” 
Acum urmeaza sa vedem si poztitia Hc Otelul si sa stabileasca data si ora de disputare a meciului !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal