Doar o repriza !

25

CSM Dunarea Galati – CSA Steaua Bucuresti 2-8 ( 2-1 , 0-3 , 0-4 )

Doar o repriza atat au reusit sa puna probleme hocheistii de la Dunarea celor de la Steaua .  Hocheistii de la Dunarea au inceput bine meciul si spre surprinderea tuturor au deschis scorul prin Catalin Berdila . Dupa cateva minute stelistii egaleaza situaita pe tabela si scorul devine 1-1 . Apoi spre finalul reprizei inepuizabilul Catalin Geru arunca tribunele in aer  inscriind  pentru 2-1 . Pana la pauza nu se mai intampla nimic notabil si Dunarea se poate consola cu o repriza castigata in dubla cu Steaua .

In  reprizele doi si trei hocheistii galateni nu au mai putut face fata tavalugului stelist care castiga reprizele marcand cate trei respectiv patru goluri pe repriza  . Stelitii puteau sa mai marcheze de cateva ori dar in poarta a fost un alt inepuizabil portarul Radu Viorel salvandu-si echipa in mai multe situatii periculoase . In timp ce Radu Viorel se ” lupta ” cu  stelistii incercand sa limiteze proportiile scorului celalat portar stelistul Catrinoi aproape ca se plictisea , stelistul primind cateva suturi pe repriza in cele doua reprize in care a aparat poarta stelista .

Bilantul dunarenilor dupa dubla de acasa cu stelistii este 3 goluri marcate si 17 primite ! Singura consolare a galatenilor ar putea fi castigarea primei reprize din al doilea meci .

In cele patru meciuri jucate la Galati , cele doua cu Sportul si cele doua cu Steaua s-au remarcat Catalin Geru , Catalin Berdila , Radu Viorel si Andrei Nutu .

La partida au asistat ~ 150 de spectatori !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal