Doar victorie !

21

   Maine in sala Siderugistul de la ora 17.00 se va desfasura derby-ul campionatul de volei intre CSU Metal Galati campioana Romaniei si CSV tomis 2004 Constanta vicecampioana Romaniei
    Meciul conteaza pentru prima etapa a returului diviziei A1 de volei feminin . cele 2 echipe au disputat la mijlocul saptamanii meciuri in cupele europene . Daca metalistele au fost invinse in CEV Indesit Champiions League de rusoaicele de la Zarechie Odintsovo , constantencele au produs surpriza in CEV GM Capital Cup invingand in Polonia echipa Famurtil Pila ( fosta echipa a Milenei Sadurek  )  cu 3-0 !
  Constantencele au in lot mai multe jucatoare care au jucat la Metal Galati unele dintre ele plecate chiar in vara anului trecut Katarina Barun si May Martinez .
   Meatlistele ocupa locul 2 in clasamnetul diviziei A1 in timp ce constantencele ocupa locul 3 cu un meci mai putin disputat .  CSU Metal Galati a acumulat deja 2 infrangeri  iar maine nu este loc de surprize i  meciul cu constantencel . CSV Tomis 2004 Constanta a fost invinsa doar odata in acest campionat de Dinamo .
   Cele 2 echipe s-au intalnit in acest sezon de 2 ori de fiecare data castig de cauza avand constantencele . In tur la Constanta a fost 1-3  iar a doua infrangere a fost in cupa Romaniei cu 2-3 . Pentru a ramane in cursa pentru titlu metalistele au nevoie de o victorie maine !
  sursa foto : cev.lu

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal