Fara “surprize” la Bacau !

22
Penultima etapa a turului ligii nationale feminine bet-at-home.com , aduce ca adversar pentru Hc Otelul ultima clasata Stiinta Bacau . Daca privim meciul dupa locurile din clasament “otelistele” sunt clar favorite in meciul de maine , dar cum Hc Otelul a pierdut acasa cu codasa Hcm Buzau sau a pierdut la Resita cu o alta codasa in meciul de la Bacau este posibil orice . Cele doua echipe s-au intalnit in pauza de iarna , in urma cu o luna , la Roman in cadrul turneului ” Cupa de Iarna ”  , unde bacauancele au invins “otelistele” .
Stiinta Bacau ultima clasata , nu a obtinut nicio victorie de la revenirea in liga nationala  , isi joaca cu Hc Otelul  poate ultima carte in ramanerea  pe prima sceana a hanmdbalului feminin romanesc !Bacauancele au obtinut doar un punct in 13 etape in deplasare la Hcm Buzau !
Hc Otelul departe de cupele europene  ,vrea sa repete ” isprava ” din precedenta deplasare de la Brasov si sa recupereze punctele pierdute acasa cu vecinele de la Braila  . Hc Otelul se situeza in clasament pe locul 8 , departe de locurile de cupele europene propuse la inceputul sezonului .

Sambata de la ora 11.00 , in ultima etapa a turului ,  Hc Otelul va evolua in sala Siderurgistul contra altor studente de data aceasta contra celor din Cluj , dupa care in prima etapa din retur la Galati vor veni campioanele Oltchim Ramnicu Valcea !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal