Fenestela a “inghetat” Dunarea !

11
Desi Federatia Romana de Hochei ne anunta prin intermediul site-ulul propriu ca CSM Dunarea a pierdut meciurile cu Fenetela Brasov , ( primul cu 2-23 al doilea cu 2-17 ) , astazi de la ora 17.30 cele doua echipe s-au intalnit in primul meci din cele doua restanta din liga nationala . Meciul nu a fost anuntat de nimeni din presa sportiva on-line din Galati , ei fiind ocupati cu conturile de pe hi5 si facebook ale fotbalistilor de la Fc Otelul . Pe langa fatpul ca presa sportiva din Galati nu a scris niciun rand despre meci , federatia de hochei anunta rezultatul inainte de jucarea meciului , nici clubul nu misca niciun deget penntru a promova meciurile , la patinoar nu exista niciun afis care sa anunte meciurile  sau prin oras nici urma de afis care sa anunte iubitorii hocheiului  de meciurile echipei de hochei !!!
Despre meci prea multe nu sunt de spus brasovenii au castigat la pas meciul , diferenta de pe tabela fiind de doar 9 goluri , gratie inepuizabilului portar Radu Viorel care a mai limitat din proportiile scorului prin evolutia lui .  In prima repriza pe gheata a contat dor o echipa Fenetela Brasov , care s-a jucat cu tinerii hocheisti galateni si au intrat la cabine cu 4-0 !
Partea a doua a stat sub semnul echilibrului , hocheistii galateni reduc din diferenta prin Hristache , dupa care brasovenii marcheaza din nou ducand scorul la 1-5 . Catalin Berdila marcheaza si el pentru galateni , iar cand spectatorii prezenti pe patinoar se gandeau ca tinerii galatiului vor castiga macar o repriza , brasovenii mai marcheaza o data !
Repriza a treia a semanat cu prima , pe gheata a contat tot Fenestela care a marcat si in inferioritate numerica , de mai multe ori !!! De notat pentru galateni ar fi  golul lui Nutu si ratatrea lui Catalin Berdila care in ultimele secunde ale jocului vede poarta lasata goala de brasoveni pentru a crea superioritate , trage la poarta de langa poarta lui , rateaza milimetric tinta , brasovenii recupereaza pucul si inscru in poarta lui Iftene care intre timp il inlocuise pe bravul Radu Viorel si in loc de  4-11 se face 3-12 si meciul se termina cu victoria brasovenilor

Maine de la ora 12.00 este programart al doilea meci . La partida de astazi au aistat ~150 de spectatori , multi pentru promovarea de care a avut parte !

CSM Dunarea Galati – Fenestela Brasov 3-12 ( 0-4 , 2-2 , 1-6 )
P.S. : In  fotografia de mai sus echipierii Dunarii sunt cu spatele , asa sunt tratati si iubitorii hocheiului din Galati cu spatele , meciurile se joaca la date ne anuntate de nimeni , in patinoar este cod galben de frig s.a. !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal