United deschide cu brio sezonul de futsal !

11
La primul meci in 2010 United Galati a invins CSM Focsani cu 4-1 . Galatenii au invins fara prea mare efort echipa din judetul vecin . Suspansul nu a durat decat cateva minute , 3 minute in care United a inscris de 2 ori in poarta fostului portar al Fc Otelul ,  Valentin Bors . ( La CSM Focsani mai evolueaza un alt fost jucator al Fc Otelul , Octavian Bucataru , nascut talent  ……… ) Pana la pauza galatenii s-au jucat cu cateva ocazii si intra la cabbine cu avantaj linistitor si cu 2 goluri avans pe tabela . 

Dupa pauza primii care marcheaza sunt tot galatenii care fara sa se intrebuinteze prea mult inscriu si maresc avantajul la 3 goluri ! La 3-0 focsanenii , incurajati de un grup de 25 de suporteri veniti de la Focsani , reduc din handicap  3-1 . Pana la finalul meciului cei care mai marcheaza o data sunt tot galatenii care inscriu golul de 4-1 cu care inchid tabela ! Fara prea mari eforturi si intrebuintari United Galati castiga cu 4-1 meciul cu CSM Focsani .Pe final de meci , in poarta celor de la United , a  intrat cel de al treilea protar , Petrisor Tonita care a debutat ( cel putin in meciurile de acasa ) in liga 1 de futsal !

Cu cele 3 puncte de astazi United acumuleaza 21 de puncte  si se situeaza pe locul 5 in clasament , dupa retragerea echipei de pe primul loc Fc Deva . Etapa viitoare United se va deplasa la Piatra Neamt pentru a juca cu Moldocor Piatra Neamt ( locul  6 , cu 10 puncte )
foto : realitatea.net/forum

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal