Hc Otelul da piept cu ramasitele de la Rulmentul Brasov

5

Hc Otelul va juca in etapa a 10 a ligii nationale bet-at-home.com Sambata 16 Ianuarie 2010   in deplasare la Brasov cu vicecampioana Romaniei sau ce a mai ramas din vicecampioana Romaniei  , Rulmentul Brasov . Otelistele  au furnizat surpriza neplacuta a etapei trecute pierzand meciul da acasa cu Hcm Buzau si sunt in mare foame de puncte . Pe langa cele doua puncte Hc Otelul poate si trebuie sa-si imbunatateasca si golaverajul care acum este la -16 ( 232 goluri marcate 248 goluri primite )

Meciul cu Rulmentul in conditii normale pentru Hc Otelul ar trebui sa fie o formalitate deoarece Rulmentul Brasov a pierdut mai multe jucatoare de valoare  motivul fiind acelasi  pe care il invoaca si echipierele campioanei Romaniei la volei feminin , lipsa banilor !!! Partida cu Rulmentul reprezinta si meciul de redebut pe banca tehnica a brasovencelor a antrenoarei Mariana Tarca .Etapa trecuta Rulmentul a pierdut la Resita cu Universitatea 24-34 .

In clasamentul ligii nationale Hc Otelul este pe locul 9 cu 8 puncte , 4 victtorii si 5 infrangeri departe de locurile ce duc in cupele europene . Rulmentul locul 11 cu 7 puncte au castigat 4 meciuri si au pierdut 5 , echipe din Brasov fiind penalizata de FRH pentru nerespectarea cerintelor de varsta a jucatoarelor inscrise pe fota de arbitraj .

Pentru a mai spala din rusinea infrangerii de acasa cu Hcm Buzau si pentru a prergati in liniste meciul de etapa viitoare cu vecinele de peste Siret ( Hc Dunarea Braila )  , Hc otelul trebuie sa invinga ceea ce a mai ramas din Rulmentul Brasov !

Etapa viitoare pe 23 ianuarie 2010 la Galati este programat derby-ul HC Otelul – Hc Dunarea Braila

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal