Hocheistii invinsi de ultima clasata !

10

CSM Dunarea Galati a pierdut astazi primul meci disputat in anul 2010 . Dunareni au pierdut cu 5-7 meciul cu ultima clasata  Sportul Studentesc .
Meciul a fost inceput in forta de dunareni care au deschis scorul prin Nutu iar pana la prima pauza si-au majorat diferenta prin golul internationalului de tineret Catalin Berdila .
Dupa pauza de la cabine “studentii ” ies mai motivati si castiga repriza a doua egaland ducand scorul la 2-2
In repriza a treia a fost spectacol total , la inceputul reprizei antrenorul Sportului refuza sa-si trimita hocheistii pe gheata timp de 5 minute pe motiv ca la patinoar nu se afla forte de ordine . Antrenorul Sportului avea dreptate , la patinoar jandarmi au aprut la jumatatea reprizei a treia . Dupa indelungi parlamentari “studentii ” ies pe gheata si repriza a treia incepe .

Dunarenii se distanteaza printr-un gol marcat de Nutu care resuseste dubla dupa care intervine o cadere inexplicabila a hocheistilor dunareni . Sportul egaleaza la trei dupa care de la Dunarea sunt eliminati 2 jucatori de pe gheata si unul de pe banca de rezerve . In dubla superioritate numerica Sportul duce scorul la 4-3 dupa care face 5-3 .
La 3-5 dunarenii au o tresarire de orgoliu si reusesc sa egaleze prin golurile marcate de Catalin Berdila care reusaeste si el dubla si capitanul echipei Catalin Geru .
La 5-5 toti spectatorii prezenti la patinoar se gandeau la reprizele de prelungiri dar doua greseli copilaresti in defensiva au facut ca Sportul sa ia coducerea la 6-5 si la 7-5 .
Maine de la ora 12.00 este programat al doilea meci dintre cele 2 echipe dunarenii avand sansa de a se revansa in fata studentilor !
CSM Dunarea Galati a castigat o singuta partida in sezonul 2009-2010 cu Sportul Studentesc la Bucuresti a doua partida , asa ca maine par a fi favoriti !
La partida au asistat ~ 200 de spectatori

Meciul a inceput cu 5 minute intarziere dintr-o cauza tipic romanesca , de la patinoar lipsea ambulanta iar meciul nu putea incepe fara medic si ambulanta !
CSM Dunarea Galati – Sportul Studentesc 5-7 ( 2-0 , 0-2 , 3-5)

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal