In ciuda grevistelor Metal Galati s-a calificat in play-off 12 !

4
Chiar daca au pierdut meciul cu Asystel Novara , si chiar daca ” vedetele” Olga Tocko ,Jelena Alajbeg si Mira Golubovici nu au vrut sa joace ,  campioana Romaniei Metal Galati este calificata in play off 12 . CSU Metal Galati chiar daca va pierde meciul de la Muszyna si va ocupa locul 4 in grupa , Metalul se califica pentru ca are cel mai bun punctaj din echipele de pe locul 4
  Singura necunoscuta era in grupa B unde Asptt Mulhouse ( Franta ) putea sa mai spere la calificare daca castiga astazi cu Enion Energi Gorinicza . In meciul de astazi Asptt Mulhouse ( Franta )  a pierdut acasa  meciul cu Enion Energi Gorinicza cu 1-3 iar CSU Metal Galati echipa cu cel mai bun punctaj de pe locul 4 este calificata in play off 12 in CEV Indesit Champions League !!!
  Potrivit sport.ro ” grevistele ” de la Metal Galati vor fi amendate cu 6.000 de euro ! si  risca sa fie suspendate  3 ani din orice competitie !!

Maine de la ora 14.00 la Buzau este programat meciul din etapa a 13 a diviziei A1 de volei feminin intre IOR Bucuresti si Metal Galati .
 
Cele 13 echipe calificate in play off 12 sunt : RC Cannes , Volley Bergamo , Universitet Belgorod , VakifGunes Telekom Istambul , Scavolini Pesaro , Enion Energia Dabrowa Gornicza , Fenerbahce Acibadem Istambul , Dinamo Moscova , Modranská Prostejov , Asystel Novara , Zarechie Odintsovo , Fakro Muszyna si CSU Metal Galati
 Una dintre echipe va gazdui fina fou-ul competitiei si va fi calificata direct in final four iar in play-off 12 va inlocuita de echipa de pe locul 4 cu cel mai bun punctaj !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal