Indolentele de la Metal Galati !

13
Fakro Muszyna -CSU Metal Galati  3-0 ( 25-17 , 25-21,25-15 )

CSU Metal Galati a pierdut si ultimul meci din grupa D a ligii campionilor disputat in Polonia cu Fakro Muszyna . Metalistele au facut act cu prezenta in Polonia , punandu-le probleme polonezelor doar in setul doi cand au resuit ” performanta ” de a  ajunge la puctul 21 . Desi au evoluat si cele 3 greviste metalistele au jucat  mult mai slab si mult mai indolente in joc in special grevistele , fata de meciul cu Novara cand Metalul a jucat cu jucatoarele romance si cateva straniere .
In primul set metalistele cu greu au reusit sa ajunga la puctul 17 si sa nu inregistreze cel mai mic punctaj obtinut sezonul acesta in liga campionilor . Setul doi si singurul in care Metalul a aratat ca echipa de liga campionilor a fost mai echilibrat metalistele dand impresia ca pot castuga setul dar greselile individuale au facut ca polonezele sa remonteze diferenta de 4 puncte de la 15-19 dupa care s-a mers aproape punct cu pucnt pana la 21-21 moment in care metalistele au cedat intiativa iar polonezele au profitat si au castigat setul cu 25-21 . Al treile set si ultimul din grupe pentru Metaliste  a fost un set de palmares , voleibalistele de la Metal facand figuratie pe teren  iar polonezele au catigat setul cu 25-15
Pentru Metal Galati au evoluat jucatoarele : Milena Sadurek , Nneka , Daiana Muresan ,Jelena Alajbeg ,Olga Tocko si Suzana Cebic libero au mai intar si Sabina Miclea , si Alexandra Trica . Antrenor principal la acest meci a fost Branko Kovacevici  , Zoran Terzici lipsind  la fel ca in Rusia .
Surprinzator de slaba evolutia grevistelor in special a capitanului de echipa Olga Tocko care in ciuda jocului slab a fost pastrata in teren de antrenorul Kovacevici . In meciul din cadrul turneului amical de la Basel , Top Volley International , Metalul a pierdut in fata polonezelor cu 2-3 (25-23 21-25 19-25 25-22 11-15) astazi aceleasi jucatoare de la Metal Galati au pierdut categoric in fata acelorsi jucatoare de la Muszyna !!!
Joi va avea loc tragerea la sorti a jocurilor din play off 12 unde se va juca in sistem eliminatoriu tur- retur . Cele 13 echipa calificate mai departe le gasiti  aici

In divizia A1 Metal Galati va intalni Sambata 23 Ianuarie 2010 Unic Piatra Neamt

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal