Gradinita de la Metal a pierdut onorabil cu vicecampioana Italiei !

13

Astazi in etapa a 5 a a CEV Indesit Champions League , CSU Metal Galati a pierdut meciul cu Asystel Novara cu 0-3 . La Metal nu au vrut sa evolueze pentru ca nu si-au primit banii Olga Tocko , Jelena Alajberg si Mira Golubovci .
   Foarte aproape de a nu evolua au fost si celelalte jucatoare starine din lot Milena Sadurek , Sonja Borovinesk si Suzana Cebic acestea fiind convinse sa joace  la incalzire de catre Zoran Terzici .
  Din echipa Metalului a lipsit si Veronica Gomez accidentata . In conditiile date Zoran Terzici a fost nevoit sa inscrie pe foaia de arbitraj doar 9 jucatoare !!!
  Metalul a jucat meciul cu vicecampioana Italiei in formula : Milena Sadurek , Daiana Muresan , Nneka , Sonja Borovinesk , Alexandra Trica , Ana Maria Berdila si Suzana Cebic – libero . Pe parcursul meciului au mai intrat si Sabina Miclea si Iuliana Cazamir. Ana Maria Berdila si Iuliana Cazamir au debutat in liga campionilor la 16 respectiv 15 ani .
  Cu echipa improvizata Metalul nu s-a facut de rusine si au pierdut onorabil meciul cu vicecampioana Italiei . Scorul pe seturi a fost 19-25, 20-25, 18-25 .
  Metal Galati mai are sanse de calificare in plaz-off 12 chiar daca au pierdut astazi si chiar daca Zarachie Odintsovo a castigat meciul de acasa cu Fakro Musyzna cu 3-0
  Media de varsta a fetetelor trimise in teren de Zoran Terzici a fost de 18 ani !!!!!!!
Maine de la ora 14.00 tot la Buzau este programat meciul de campionat dintre IOR Bucuresti si Metal Galati , in care jucatoarele starine se pare ca nu vor juca ! Pentru a putea completa lotul Metalul trebuie sa mai aduca jucatoare de la echipa de cadete , vicecampioane nationale . 
 Clubul CSU Metal Galati risca sa fie  amendat de Confederatia Europeana de Volei pentru ca pe foaia de arbitraj nu au fost trecute 12 jucatore . Au lipsit pe motive de greva : Olga Tocko , Jelena Alajberg , si Mira Golubovici !!!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal