Marius Stan : Vreau să candidez din nou pentru postul de primar al oraşului Galaţi !!! Alexandru Deju : Din vara s-ar putea sa vorbim de clubul din Galati adoptat de altii !!

7

Dupa alegerea in comitetul executiv al FRF , directorul general al Fc Otelul a declarat multe , mai mult sau mai putin importatnte pentru Galati sau pentru Fc Otelul Galati  . In cel mai recent interviu pentru evz.ro dl Stan vorbeste mai putin sau deloc despre Fc Otelul , dar in finalul interviului seful otelistilor declara :  ” Proiectele mele de viitor sunt legate strict de oraşul Galaţi . Şi fac un anunţ în premieră: vreau să candidez din nou pentru postul de primar al oraşului Galaţi anul viitor . De această dată, cu succes ! “
Anul viitor vom fi in 2011 , iar la Galati au fost alegeri la primarie , cand a fost ales actualul primar dl Dumitru Nicolae in 2008  , iar mandatul actualului edil expira in 2012 .A gresit dl Stan anul sau stie ceva ce noi nu stim ?
Intregul interviu cu dl Stan se poate citi aici

Acum daca am recomandat un interviu cu dl Satn din evenimetul zilei , mai recomand un interviu din Romania Libera , in care vicepresedintele clublui de liga campionilor Alexandru Deju anunta din nou ca din noul sezon “reginele” ar putea parasi municipiul Galati !!!!! Dl Deju declara in Romania Libera  ” In Galati nu te ajuta nimeni nici cu un pahar cu apa sau cu un covrig. Asa ca din vara s-ar putea sa vorbim de clubul din Galati adoptat de altii, de o administratie locala care sa ne vrea si sa ne ajute. In toamna trecuta ne-au promis multe, dar totul a ramas doar in teorie. In practica… nimic.” 
Trist dar adevarat !!!!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal