Meci de clasament in Polonia !

11

CSU Metal Galati si Fakro Muszyna se vor intalni maine de la ora 17.00 in Polonia in ultima etapa a grupelor CEV Indesit Champions League . Cele doua echipe sunt calificate in play off 12 iar in urma jocului de maine se va stabili locul de pe care vor merge cele doua echipe in play off 12 !

Fakro Muszyna si Metal Galati s-au mai intalnit pana acum de 3 ori in liga campionilor , scorul de pana acum find 2-1 in favoarea galatencelor . Prima intalnire a fost anul trecut la Muszyna unde Metal si Romania au debutat in CEV Indesit Champions League  , la debut Metalul a castigat cu 3-0 , al doilea meci a fost returul de la Bcuresti unde a castigat Muszyna cu 3-1 . In al treilea meci dintre cele doua echipe la debutul in CEV Indesit Champions League 2009-2010 , Metal Galati a invins Fakro Muszyna cu 3-1 meciul s-a jucat la Buzau ! In pauza competitionala intre craciun si anul nou cele doua echipe s-au intalnit din nou de aceasta data amical  la Top Volley International nunde Muszyna  castigat cu 3-2 .

Pentru meciul de maine din Polonia au facut deplasarea toate jucatoarele chiar si cele 3 greviste , din lot mai fac parte Ana Maria Berdila si Andra Stresina de la echipa de cadete a clubului . Ana Maria Berdila a debutat ca titulara in champions league etapa trecuta cu Novara la numai 16 ani ! 

Meciul de maine va incepe de la ora 17.00 si va fi transmis in direct la sport.ro !

Metal Galati alaturi de Oltchim Ramnicu Valcea sunt primele echipe din Romania care depasesc faza grupelor in liga campionilor lor li se mai latura si echipa de fotbal Unirea Urziceni .
foto :  cev.lu !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal