Nneka asul Metalului in liga campionilor !

15
Confederatia Europeana de Volei a dat publicitatii clasamentele celor mai bune jucatoare , cumuland datele din meciurile din faza grupelor . Campioana Romaniei , Metal Galati pe langa calificarea in play-off 12 mai are un motiv de mandrie . Jucatoare cu cei mai multi asi in faza grupelor in liga campionilor este Nneka Obiamaka Onyejekewe cu 12 asi ( puncte direct din serviciu ) .
Metalul mai are o reprezentanta in top 25 jucatoare care au “servit asi ” , poloneza Milena Sadurek ocupa pozitia 18 cu 7 puncte direct din serviciu . Celelate  “metaliste” sunt si ele  prezente in top 25 , Olga Tocko candva pe primul loc in topul celor mai bune tragatoare a terminat pe locul 19 cu 75 de puncte , la jumatatea drumului Olga era pe preimul loc cu 59 de puncte , dar “greva” din meciul cu Novara si evoluatia stearsa din meciul cu Fakro Muszyna au  trimis letona pe locul 19 !
Jucatoarea cu cei mai multi asi Nneka este in top 25 si la capitolul blocaje , Nneka este pe 16 la blocaje cu 18 blocaje . Veronica Gomez ocupa locul 10 in topul celor ami bune jucatoare la preluare cu un procentaj de  43.82 %  , Veronica Gomez ( spectatore ieri la Metal-Unic Piatra Neamt ) a jucat numai 4 meciuri pentru Metal in liga lipsind in celalate doua din cauza accidentarii la spate . Olga Tocko este si ea in top 25 la receptia balonului ,procentaj 35.80%

Adversarele Meatalului din play off 12 sunt si ele in top , Ekaterina Gamova ( Ecaterina cea mare ) Natasa  Osmokrovici sunt pe 5 respcetiv 6 cu cate 96 si 95 de puncte acumulate in grupele ligii campionilor . Croata Natasa Osmokrovici  este pe 3 in topul jucatoarelor la receptie .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal