Prima victorie acasa in 2010 ?

8

Ultima etapa a ligii nationale feminine bet-at-home.com de handbal , aduce ca adversar pentru Hc Otelul Galati formatia de langa ” Dealul Feleacului ”  , Universitatea Jolidon Cluj-Napoca  . Meciul se va juca Sambata 30 Ianuarie 2010 de la orele 11.00 in sala Siderurgistul .

Meciurile de pe tern propriu pentru Hc Otelul in 2010 s-au dovedit a fi adavarate pietre de maora , fetele Gabrielei Artene pierzand ambele meciuri din 2010 disputate acasa . In schimb daca au pierdut acasa cu Hcm Buzau si Dunarea Braila  “otelistele” au castigat in deplasare la Brasov si la Bacau cu ultima clasata !

Adversarul de maine al Hc Otelul este un adversar foarte dificil , dupa 12 etape U Cluj este pe locul 3 la egalitate de puncte cu alte 3 echipe . Cea mai buna marcatoare a clujencelor , Simona Vintila este pe locul 3 in calasamentul celor mai bune marcatoare ” Simona Arghir Sandu ” cu 96 de goluri !Clujencele au inregistrat in acest sezon 3 inrangeri 

Pentru a nu aluneca mai tare in clasament Hc Otelul are nevoie de punct sau puncte in meciul cu U Cluj pentru ca etapa viitoare pe 6 februarie la Galati  vine “nationala” de la Oltchim Ramnicu Valcea in prima etapa a returrului . Hc Otelul locul 8 in liga nationala , 6 victorii , 6 infrangeri , 319 goluri marcate , 331 primite , 12 puncte . Etapa viitoare in prima etapa a returului Hc Otelul – Hc Oltchim Ramnicu Valcea !!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal