Liga nationala feminina de handbal reincepe ! Hc Otelul Galati-Hcm Buzau

6

   Maine , ( Sambata 9 Ianuarie ) de la ora 12.00 , cu o ora mai tarziu decat erau obisnuiti iubitorii handbalului feminin din Galati , Hc Otelul Galati va  ” deschide ” anul sporitv 2010 in Galati , dupa ce Joi  campioanele de la volei au deschis anul dar in deplasare . Adversarul Hc Otelul este echipa de pe locul 12 dupa 8 etape Hcm Buzau . La prima vedere pare un meci de 1 solist daca avem invedere faptul ca Hc Otelul a reprezentat Romania sezonul acesta in cupa EHF si diferenta de valoare dintre cele 2 loturi . Dar noul si vechiul antrenor al Hc Otelul , Gabriela Artene se confrunta cu ceva probleme de lot . Prof. Gaberiela Artene a declarat pentru site-ul oficial al clubului :  ” Din pãcate ne confruntãm cu o serie de accidentãri,  au  apãrut probleme medicale  la Trandafir, Tãtar sau Ad. Tãcãlie. Sper însã ca pânã la ora jocului sã fie restabilite si sã mã pot baza pe ele. Cum necum, trebuie sã batem Buzãul, este un joc important pentru noi ” .
  Dupa 8 etape din liga nationala feminina bet-at-home.com Hc Otelul Galati se situeaza pe locul 8 cu 8 puncte 4 victorii si 4 infrangeri . Hcm Buzau este pe loucl 12 cu 4 puncte , 2 victorii 1 meci egal si 5 infrangeri . Pe langa problemele din clasament adversarele de maine ale Hc Otelul au si grave probleme financiare , prezenta la meci a  golegeterei echipei si a doua marcatoare din campionat de pana acum Ionela Goran 75 de goluri este incerta ea nesemnand prelungirea contractului de joc pe motive de restante financiare !
  Etapa viitoare Hc Otelul se va deplasa la Brasov echipa aflata in degringolada totala , rost pentru Hc Otelul de a culege 2 puncte !
    Liga nationala feminina de handbal se reia dupa o pauza de aproape 2 luni datorata participarii echipei nationale la campionatul mondial din China !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal