Simpla formalitate: Metal Galati – Unic Piatra Neamt 3-0 !

6
CSU Metal Galati – Unic Piatra Neamt 3-0 ( 25-14, 25-21 ,25-20 )                                                           
Campioana Romaniei a bifat astazi o noua vicotrie pe teren propriu in divizia a1 de volei contra celor de la Unic Piatra Neamt . Metalistele nu s-au intrebuintat prea mult pentru a castiga meciul de astazi si le-au administrat un scurt 3-0 fetelor de la Unic .
Primul set a fost castigat de metaliste la 14 , pietrencele tragand din geru pentru a ajunge la punctul cu nr 14 si sa nu inregistreze cea mai mare diferenta de puncte intr-un set in divzia A1 . Jelena Alajbeg a avut o serie lunga de servicii puternice greu de receptionat de adversa .In primul set cea mai mare diferenta de scor a fost 18-2 !  Celelate doua seturi au adus un plus in jocul Unicului care au reusit chiar sa conduca pe tabela   , metalistele castigand seturile la 21 si 20 .
Pentru CSU Metal Galati astazi au evoluat : Milena Sadurek , Daiana Muresan , Nneka , Jelena Alajbeg ,  Olga Tocko , Mira Golubovici si Suzana Cebic – libero . Au mai jucat astazi Ana maria Berdila si Alexandra Trica . Antrenor : Branko Kocvacevici , Zoran Terzici a lipsit si de la acest meci
Saptamna viitoare metalistele vor juca doua meciuri in doua zile , Sambata la Targu Mures in etapa a 15 si Duminica la Cluj cu Universitatea meci contand pentru etapa a 17 a   . In etapa a 16 a la Galati este programat “clasicul ” Metal – Dinamo !
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal