” Sindromul ” Buzau loveste Galatiul din nou !

26

  Dupa ce 2 sezoane consecutive Fc Otelul a fost invinsa acasa de Gloria Buzau ( echipa clasata de fiecare data pe ultimele locuri  ) astazi in Sala Siderugistul si Hc Otelul a fost lovita de sindromul Buzau ! Handbalistele de la Hc Otelul au fost invinse de Hcm Buzau echipa de pe locul 12 cu doar 2 victorii ! Scorul final a fost 27-28. Meciul a inceput cu buzoiencele la carma jocului la pauza socrul era foavorabil oaspetelor ele conducand cu 14-12 .
   Dupa pauza fetele de la Otelul intra mai motivate pe tern si preiau conducerea jocului cu zece minute inainte de final otelistele conduceau cu 25-23 iar toata lumea din sala astepta desprinderea . Dar greselile inexplicabile ale galatencelor , evolutia foarte slaba a portaritei Polocoesr au facut ca in minutul 59 si 50 de secunde buzoiencele  sa marcheze golul victoriei .
  O evolutia extrem slabaa avuto portarul Hc Otelul , Andrea  Polocoser ea fiind inlocuita in repriza a doua cu  Claudia Nica. Ghinioanele accidentarilor portarilor a lovit din plin Hc Otelul dupa ce in vara Ramona Bocaneala s-a accidentat si va lipsi o perioada indelungat acum si achizitia Orsolya Molnar accidentanmdu-se incredintand poarta junioarelor Andrea Polocoser si Claudia Nica
    Cea mai buna marcatoare pentru Hc Otelul a fost Adriana Tacalie cu 7 goluri , celelalte marcatoare pentru Hc Otelul au fost Catalina Cioaric 5 , Delia Marginean 4 , Carmen Gheorghe 3 , Nicoleta Tudor si Iulia Artean 2 , 1 gol Daciana  Curtean , Maricica Trandafir si Tatiana Alifanova .
  Pe parcursul meciului antrenorul Hc Otelul a folosit aproape tot lotul avut la dispozitie mai putin Alexandra Tacalie .
   Echipa de start a fost : Andreea Polocoser – Catalina Cioaric , Nicoleta Iacob , Daciana Curtean , Nicoleta Tudor , Adriana Tacalie si Maricica Trandafir . Pe parcusul meciuluii au mai intrat : Claudia Nica , Carmen Gheorghe , Iulia Artean ,Timea Tatar , Tatiana Alifanova
   Ce nu au reusit echipa precum Hcm Stinta Baia Mare ,Hc Zalau , Tomis Constanta  echipe clasate in prima parte a clasamentului au reusit fetele de la Buzau sa invinga Hc Otelul acasa !!! Dupa Universitatea Resita  , Hcm Buzau este a doua echipa din coada clasamentuluii care invinge Hc Otelul , atentie mare ca peste  2 etape Hc Otelul se va deplasa la o alta echipa aflata in suferinta Stiinta Bacau !   
 Etapa viitoare Hc Otelul se va deplasa la Brasov unde se vor  confrunta cu cea ce a mai ramas din Rulmentul Brasov !
 Spectatori :~ 400 de spectatori La patida a asistat si fosta glorie a Fc Otelul , buzoianul stabilit la Galati Ion Viorel nelipsit de la confruntarile Galati-Buzau !
   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal