Spre play-off 12 ! Zarechie Odintsovo – CSU Metal Galati !

2

Voleibalistele de la CSU Metal Galati joaca astazi in premiera pentru voleiul din Romania cu calificarea in play-off 12 CEV Indesit Champions League . Misiunea metalistelor este foarte grea adversare le sunt campioanelor rusoaicele de la Zarechie Odintsovo . In meciul tur considerat   ” acasa ”  pentru CSU Metal Galati , rusoaicele au condus cu 2-0 dar in final a trebuit sa se recunoaca invinse cu 3-2 ! . Lotul deplasat de Zoran Terzici in Rusia este complet , dar venezueleanca Veronica Gomez se pare ca nu va evolua ea fiind suspecta de hernie de disc !
 Zarechie Odintsovo vicecampioana Rusiei nu a castigat niciun meci in actualul sezon de CEV Indesit Champions League , inregistrand 3 infrangeri 2-3 acasa cu Asystel Novara , 0-3 la Muszyna  si 2-3 in deplasare cu campioanele noastre Metal Galati ! Pentru a merge mai departe in liga campionilor rusoaicele trebuie sa castige toate cele 3 meciuri ramase de disputat , iar meciul cu Metalul este capital pentru rusoaice .
  Metal Galati a castigat 2 din cele 3 meciuri de pana acum in liga castigand meciurile de ” acasa ” cu Fakro Muszyna 3-1 si Zarechie Odintsovo 3-2 , pierzand meciul cu Asystel Novara din Italia 0-3
  Casele de pariuri  dau ca favorita echipa rusa , la  bet-at-home.com  , Zarechie avand la victorie cota 1,15 in timp ce victoria Metal Galati  este cotata la 5,00 ,  casa pariurilor : Zarechie 1,13 – Metal 4,50 , inter wetten : Zarechie  1,12  – Metal Galati 4,50 , bwin : Zarechie 1,12 – Metal Galati 5,25 .
  Meciul dintre Zarechie Odintsovo si CSU Metal Galati se joaca Joi 7 Decembrie 2010 , de la ora 16.00 in direct la sport.ro
 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal