A triea infrangere consecutiva acasa !!Hc Otelul-U Cluj 23-25 !

24

Handbalistele de la Otelul nu au reusit sa sparga ghinionul de pe teren propriu si au pierdut si asatzi in ultima etapa a turului acasa in compania celor de la U Jolidon Cluj . Otelistele puteau sa castige meciul la pas dar unele greseli la schimbari , la care se adauga ratarile de la aruncarile de la 7 metri , 5 aruncari de la 7 metri ratate ! ( de fapt 5 aruncari de la 7 m aparate de poratrul advers  Petroczi )

Prima parte a fost echilibrata  iar la pauza tabela indica 11-10 pentru oteliste si spectatprii prezenti in sala Siderurgistul sperau la prima victorie acasa in 2010 !
Partea a doua mult mai spectaculoasa  , fetele de la Otelul au evoluat in doua randuri in dubla inferioritate , in prima chiar au si marcat un gol !!!In partea a doua otelistele au condus mai tot timpul ,  cedand pe final in fata mai experimentatelor clujence.

Cea mai buna jucatoare de la U Jolidon Cluj a fost portarul Viktoria Petroczi care a aparat 5 din cele 6 aruncari de la 7 m ale galatencelor ( singurs jucatoare care ainscris de la 7 m de la Hc Otelul a fost Iulia Artean )  plus o  multime de situatii in fata tinelor jucatoare de la Hc Otelul !

Pentru Hc Otelul cea mai buna marcatoare a fost ca de obicei Adriana Tacalie care a amarcat 7 goluri .  Spre deosebrie de celelate  partide de acasa astazi , “poatra” Hc Otelul a functionat mult mai bine , noua achizitie a Hc Otelul , Georgiana Stoleru a avut 12 “parade”  .  Pentru Hc Otelul la primul fluier al arbitilor  au evoluat : Andrea Polocoser , Catalina Cioaric , Nicoleta Iacob , Adriana Tacalie , Daciana Curtean , Timea Tatar . Au mai evoluat si Georgiana Stoleru , Maricica Trandafir , Iulia Artean , Tatiana Alifanova , Delia Marginean , Carmen Gheorghe  si Georgeta Grigore . Hc Otelul a rulat intreg lotul de jucatoare inscris pe foaia de joc .

Etapa vitoare Hc otelul va evolua tot acasa in prima etapa areturlui cu Oltchim Ramnicu Valcea

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal