CSU Metal Galati-Dinamo Bucuresti un nou episod !

3
Divizia A1 de volei feminin programeaza Sambata de la ora 18.00 , derby-ul Metal Galati – Dinamo Bucuresti . Cele doua echipe sunt ” cunostinte vechi ” , ele fiind adversare in ultimii ani in finalele campionatului national sau al cupei Romaniei . Metalistele au resusit in ultimii 3 ani sa castige atat cupa cat si campionatul lasand dinamovistele pe dinafara atat in cupa cat si in campionat . In acest sezon Dinamo a reusit sa smulga un trofeu metalistelor ,  castigand cupa Romaniei .  Pe langa campionatele si cupele castigate de Metal in fata dinamovistelor in sezonul 2007-2008 , Metal Galati a eliminat Dinamo din Cupa CEV in faza 16-imilor ! In ultimele 4 intalniri dintre cele doua echipe , Metal Galati s-a impus de fiecare data cu acelasi scor 3-0 !

Pentru meciul de maine CSU Metal Galati nu se poate baza pe coordonatoarea poloneza ,  Milena Sadurek plecata de la echipa si pe mai vechea absenta Veronica Gomez acidentata . In meciul tur la Bucuresti , Metal a invins Dinamo cu 3-0 ( 25-21 , 25-23 , 25-22) .  Metalistele sunt pe primul loc in clasament cu 30 de puncte din 16 meciuri jucate . Dinamo este pe 3 cu 27 de puncte , cu 2 meciuri mai putin jucate decat metalistele.  

Meciul dintre CSU Metal Galati si Dinamo Bucuresti se va juca Sambata 6 Februarie 2010 de la ora 18.00 in sala Siderurgistul .
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal