Milena Sadurek a parasit Metalul !

3
Cu doar o zi inaimntea derby-ului campionatului feminin de volei dintre Metal Galati si Dinamo  , coordanatoarea Metalului , Milena Sadurek a plecat de la echipa  !!! Motivul pentru care poloneza a parasit echipa este acelasi pentru care Tocko,Alajbeg si Golubovici au refuzat sa intre in teren in meciul cu Novara din liga campionilor : restantele salariale ! Dupa ce in meciul cu CSV Tomis Constanta , antrenorii echipei  au protestat jucand fara time-out , in meciul din liga campionilor cu Asystel Novara , unele jucatoare au protestat si nu au intrat pe teren acum Milena Sadurek a ales masura extrema de a parasi echipa !!!! 
Dupa plecarea Milenei in derby-ul cu Dinamo va fi titularizata coordonatoarea Sabina Miclea (20 de ani)   , componenta  echipei nationale , rezerva ar putea fi Mihaela Stanga (17 ani ) , de la echipa de cadete ! 
Despre situatia de la club presedintele si finantatorul echipei a declarat pentru adevarul :” Este strict afacerea mea privată, aşa că nu interesează pe nimeni. Dacă am fi prezentat interes, am fi primit şi noi un sprijin cât de mic. Dar văd că nimeni nu consideră că reprezentăm Galaţiul şi România, că performanţele noastre merită altceva decât indiferenţă totală”
Pe langa meciul de Sambata cu Dinamo , Metal Galati mai are de jucat o dubla importanta si istorica in liga campionilor pe 10 si 18 Februarie cu Fenerbahce  . 
CSU Metal Galati si Dinamo se vor intalni Sambata 6 Februarie de la ora 18.00 in sala Siderurgistul !
Cateva imagini cu Milena Sadurek , in tricoul campioanei Romaniei si al echipei natioanle a Poloniei se pot vedea aici
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal