Divizia A2 de volei ( masculin si femin ) a ajuns la faza a doua !

2
A doua liga de volei , feminin si masculin , isi va disputa la sfarsitul acestei saptamani meciurile din primul tur al fazei a 2 a . Echipele din Galati , cele doua CSU feminin si masculin , vor evolua una acasa si una in deplasare . Meciurile din faza a doua se vor desfasura dupa sistemul cel mai bun din trei partide , echipa mai bine clasata in sezonul regulat , urmand sa  dispute ultimul meci din cele trei ( daca mai este cazul)  pe teren propriu .  
Echipa feminina de volei , CSU Galati ocupanta locului 6 in sezonul regulat ( faza 1 )  , va juca  in faza a doua a competitiei cu ocupanta locului 3 la finalul sezonului regulat , CSM Bucuresti . Primul meci se va juca la Bucuresti , al doilea la Galati ,iar daca mai este cazul al treilea se va juca la Bucuresti .
Voleibalistii de la CSU Galati , locul trei la finalul sezonului regulat , vor intalni in faza a doua echipa de pe locul 6 la finalul sezonului regulat CSS CFR Agronimia Bucuresti  . Primul meci din faza a doua se va juca la Galati ,Sambata 6 Februarie , dupa care urmeaza um meci la Bucuresti , iar al treilea meci daca mai este cazul se va juca la Galati
In faza 1 (sezonul regulat) CSU Galati ( feminin ) a fost invinsa de CSM Bucuresti la Galati cu  1-3 (21-25 , 25-18, 20-25 12-25 ) . La Bucuresti a fost 3-0 (25-15 25-14 26-24 ) pentru CSM .

CSU Galati ( masculin ) a castigat cele doua  meciuri cu Agronomia 3-0 la Bucuresti (25-17,  25-14 , 25-19 ) ,  3-0 la Galati  ( 25-21 , 25-9  25-18 )

CSU Galati ( msculin ) se va juca Sambata 6 Februaire in sala de sport a scolii ( nr 3)  I L Caragiale , iar fetele vor juca tot Sambata 6 Februarie  la Bucuresti .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal