Fc Otelul locul 12 in clasamentul spectatorilor din liga 1 !!!

23
In clasamentul spectatorilor , dat publicitatii  de Jurnalul National  , prezenti pe stadion  in turul editiei 2009-2010 a ligii 1 de fotbal Fc Otelul Galati ocupa locul 12 cu o medie de  3.188 de spectatori !!!  Fata de sezonul 2008-2009 , numarul spectatorilor prezenti la meciurile de pe stadionul Otelul a scazut cu 36,6% !!! In topul scaderilor de spectatori al echipelor de liga 1 , Fc Otelul se situeaza pe pozitia a patra , dupa echipe care au avut probleme mari cu suporterii , cun sunt Dinamo Bucuresti , Steaua Bucuresti si Universitatea Craiova . In fata Fc Otelul la numar de spectatori sunt echipe din orase mult mai mici decat Galati cum ar fi : Medias cu Gaz Metan  , Targu Jiu cu Pandurii  , Piatra Neamt cu Cehlaul , Vaslui cu Sporting .

Cauzele acestei scaderi sunt multe ,sunt de mult si pare ca nimeni nu face nimic sa schimbe acesta situatie. De la programarea meciurilor Vinerea de la ora 14.00 , pana la politica de marketing dusa de club .  O cauza “inedita” este , disputarea meciurlui cu Ceahlaul Piatra Neamt , fara spectatori pentru ca stadionul Otelul nu detinea la ora meciului instalatire de trunichieti .Instalatia de nocturna intarzie sa apara , daca nu vor incepe lucrarile la nocturna cat mai repede din sezonul viitor Fc Otelul se va muta cu arme si bagaje intr-un oras in care exista  stadion cu nocturna .

Daca FC Otelul are audienta medie de 3.188 de spectatori , celelate echipe din Galati au media de sepctatori , mult mult mai scazuta  . Nu numai meciruile de fotbal sunt programate la ore prost alese si celelalte sporturi programeaza meciuri in zile si ore neinspirat alese.In acest sens sunt doua exemple , primul meciul de hochei din liga nationala , dintre CSM Dunarea Galati si SCM Fenestela Brasov s-a jucat Joi 28 Ianuarie 2010 de la ora 12.00 , iar meciul de handbal din liga nationala feminina dintre Hc Otelul si Oltchim Ramnicu Valcea se va juca Luni 8 Februarie de la ora 11.00 !
foto:otelul-galati.ro

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal