Handbal masculin : Spre liga nationala !

3

Divizia A de handbal masculin programeaza maine prima etapa a turului 2 . Universitatea Galati , liderul autoritar al seriei se va deplasa in Bucovina pentru a juca cu satelitul echipei de prima liga Univrsitaea 2 Bucovina Suceava , singura echipa din serie care a invins Universitatea Galati , in prma etapa a turului 1 la Suceava satelitul a invins Universitatea Galai cu 33-25 .

In pauza competitionala handbalistii Universitatii au sustinut o serie de jocuri amicale , primtre care si doua mecuri de verificare cu echipa de liga nationala Stiina Bacau . In cele doua dispute studentii galateni au terminat la egalitate un meci cu studentii bacauani 30-30 iar in al doilea meci studentii din Bacau au invins Universitaea Galati cu 37-27 .

In clasament Universitatea Galati este pe primul loc cu 18 puncte , 9 victorii , 1 infrangere si 0 meciuri egale . Golaverajul galatenilor este 284 de goluri marcate -238 primite . Adversarii de la Suceava sunt pe locul 2 la 5 puncte distanta de Universitatea Galati .
 
Etapa viitoare este programata pe 18 Februarie iar Universitatea Galati va juca pe teren poropriu cu CSM Focsani . Celelate partide din serie sunt : Politehnica Iasi -HC Vaslui si LPS Piatra Neamt -CSM Focsani .

Universitatea Galati este favorita certapentru a merge la barajul de promovare si doar o catastrofa ar putea impiedica acest lucru .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal